Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Gotowanie dla geeków: prawdziwa nauka, świetne hacki i dobry potter do jedzenia, Jeff paperb

Tekst oryginalny
Cooking for Geeks: Real Science, Great Hacks, and Good Food Potter, Jeff paperb
Stan:
Bardzo dobry
Cena:
US $7,48
Około30,26 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Frederick, Maryland, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 27 cze a So, 29 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 354910417331
Ostatnia aktualizacja: 03-06-2024 19:16:47 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
Book Title
Cooking for Geeks: Real Science, Great Hacks, and Good Food
ISBN
9780596805883
Subject Area
Computers, Technology & Engineering, Cooking
Publication Name
Cooking for Geeks : Real Science, Great Hacks, and Good Food
Publisher
O'reilly Media, Incorporated
Item Length
9.2 in
Subject
Food Science, Methods / General, General
Publication Year
2010
Type
Textbook
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
0.7 in
Author
Jeff Potter
Item Weight
32.7 Oz
Item Width
8 in
Number of Pages
432 Pages

O tym produkcie

Product Information

Are you the innovative type, the cook who marches to a different drummer -- used to expressing your creativity instead of just following recipes? Are you interested in the science behind what happens to food while it's cooking? Do you want to learn what makes a recipe work so you can improvise and create your own unique dish? More than just a cookbook, Cooking for Geeks applies your curiosity to discovery, inspiration, and invention in the kitchen. Why is medium-rare steak so popular? Why do we bake some things at 350° F/175° C and others at 375° F/190° C? And how quickly does a pizza cook if we overclock an oven to 1,000° F/540° C? Author and cooking geek Jeff Potter provides the answers and offers a unique take on recipes -- from the sweet (a "mean" chocolate chip cookie) to the savory (duck confit sugo). This book is an excellent and intriguing resource for anyone who wants to experiment with cooking, even if you don't consider yourself a geek. Initialize your kitchen and calibrate your tools Learn about the important reactions in cooking, such as protein denaturation, Maillard reactions, and caramelization, and how they impact the foods we cook Play with your food using hydrocolloids and sous vide cooking Gain firsthand insights from interviews with researchers, food scientists, knife experts, chefs, writers, and more, including author Harold McGee, TV personality Adam Savage, chemist Hervé This, and xkcd "My own session with the book made me feel a lot more confident in my cooking." --Monica Racic, The New Yorker "I LOVE this book. It's inspiring, invigorating, and damned fun to spend time inside the mind of 'big picture' cooking. I'm Hungry!" --Adam Savage, co-host of Discovery Channel's MythBusters "In his enchanting, funny, and informative book, Cooking for Geeks (O'Reilly), Jeff Potter tells us why things work in the kitchen and why they don't." -- Barbara Hanson, NewYork Daily News

Product Identifiers

Publisher
O'reilly Media, Incorporated
ISBN-10
0596805888
ISBN-13
9780596805883
eBay Product ID (ePID)
81813592

Product Key Features

Number of Pages
432 Pages
Language
English
Publication Name
Cooking for Geeks : Real Science, Great Hacks, and Good Food
Publication Year
2010
Subject
Food Science, Methods / General, General
Type
Textbook
Subject Area
Computers, Technology & Engineering, Cooking
Author
Jeff Potter
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.7 in
Item Weight
32.7 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
8 in

Additional Product Features

Dewey Edition
22
Target Audience
Scholarly & Professional
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.5024
Lc Classification Number
Tx652
Table of Content
Recipe Index List of Interviews Preface Chapter 1: Hello, Kitchen! Chapter 2: Initializing the Kitchen Chapter 3: Choosing Your Inputs: Flavors and Ingredients Chapter 4: Time and Temperature: Cooking's Primary Variables Chapter 5: Air: Baking's Key Variable Chapter 6: Playing with Chemicals Chapter 7: Fun with Hardware Cooking Around Allergies Afterword About the Author Colophon
Copyright Date
2010

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Wonder Book and Video
Charles Roberts
Wonder Book and Video Inc
1550 Tilco Dr
21704 Frederick, MD
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.kbrednow@yabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Wonder Book and Video

Wonder Book and Video

99,7% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,6 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (689 476)

g***s (333)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Good deal..and cds in good shape.
g***g (547)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Packed well, shipped quickly, exactly as shown and described, great price. A+!
e***z (527)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
A wonderful book at a good price and quick delivery. Thank you.