|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Headspace Analysis of Foods and Flavors: Theory and Practice, twarda okładka R...

Tekst oryginalny
Headspace Analysis of Foods and Flavors : Theory and Practice, Hardcover by R...
Stan:
Jak nowa
Dostępne: 2
Cena:
US $123,29
Około483,43 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Jessup, Maryland, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Wt, 11 cze a So, 22 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 14 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 354951919804
Ostatnia aktualizacja: 22-12-2023 14:42:59 CET Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Jak nowa: Książka wygląda jak nowa choć była czytana. Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych ...
Book Title
Headspace Analysis of Foods and Flavors : Theory and Practice
ISBN
9780306465611
Publication Year
2001
Series
Advances in Experimental Medicine and Biology Ser.
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Headspace Analysis of Foods and Flavors : Theory and Practice
Author
American Chemical Society Staff
Item Length
9.3in
Publisher
Springer
Item Width
6.1in
Item Weight
38.8 Oz
Number of Pages
Xii, 212 Pages

O tym produkcie

Product Information

Headspace gas analysis is an analytical technique that has been successfully applied to food flavors for over 20 years but has experienced a resurgence of interest and innovation in recent years. In its truest form, headspace analysis represents the direct collection and analysis of the mixture of vapors in the space immediately above a food or beverage. The technique offers several advantages for workers interested in how a product smells and ultimately tastes. It offers the advantages of speed, simplicity, and, more importantly, represents the aroma profile a consumer is likely to experience just before consuming the product. Since only volatile components are collected, the sample is totally free of nonvolatile residues which commonly plague comparison liquid-liquid extracts of the same product. This is the first book devoted to headspace analysis in foods and beverages in more than 20 years. The publication contains chapters on the basic theory of headspace analysis, as well as the theory and application of newly developed headspace techniques, such as solid phase micro extraction, SPME and electronic noses. New concentrating and desorption techniques are described in addition to a raft of food applications including tomato and citrus juices, alcoholic beverages, baguettes, dairy products, lipids, grill flavoring, baked potato, and meat. Chapters on off-flavors as well as aroma-food matrix interactions are also included. "This is the bible of headspace analysis. If you are involved in, or planning on becoming involved, or want to learn more about, this incredible subject, then buy this book immediately!" - Aubrey Parsons, governing council member, International Union for Food Science and Technology

Product Identifiers

Publisher
Springer
ISBN-10
0306465612
ISBN-13
9780306465611
eBay Product ID (ePID)
1949620

Product Key Features

Author
American Chemical Society Staff
Publication Name
Headspace Analysis of Foods and Flavors : Theory and Practice
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2001
Series
Advances in Experimental Medicine and Biology Ser.
Type
Textbook
Number of Pages
Xii, 212 Pages

Dimensions

Item Length
9.3in
Item Width
6.1in
Item Weight
38.8 Oz

Additional Product Features

Series Volume Number
488
Number of Volumes
1 Vol.
Lc Classification Number
Tp1-1185
Table of Content
1. Headspace Techniques in Food, Fragrances and Flavors: An Overview.- 2. Headspace--Gas Chromatography: An Ideal Technique for Sampling Volatiles Present in Non-Volatile Matrices.- 3. Aroma Compounds-Proteins Interaction Using Headspace Techniques.- 4. Electronic Noses in Food Analysis.- 5. The Strengths and Weaknesses of the Electronic Nose.- 6. Solid Phase Microextraction.- 7. SPME-MS-MVA as a Rapid Technique for Assessing Oxidation Off-Flavors in Foods.- 8. GC-Olfactometry with Solid Phase Microextraction of Aroma Volatiles from Heated and Unheated Orange Juice.- 9. Headspace Volatile Aldehydes as Indicators of Lipid Oxidation in Foods.- 10. A Comparison of Headspace Entrainment on Tenax with Solid Phase Microextraction for the Analysis of the Aroma Volatiles of Cooked Beef.- 11. Choice and Use of Standards for Dynamic Headspace Trapping and Application to the Analysis of the Volatiles of Baked Potato.- 12. Aroma Components of an Oil-Based Grill Flavoring by Direct Thermal Desorption-Gas Chromatography-Olfactometry and Sample Dilution Analysis.- 13. Solvent Desorption Dynamic Headspace Sampling of Fermented Dairy Product Volatiles.- 14. Dynamic Headspace Analysis of Fresh Tomato Juice.- 15. Apparatus for the Quantitative Analysis of the Aroma of French Bread and Its Loss during Storage.- 16. Automated, Microprocessor Controlled Short Path Thermal Desorption System for Analysis of Volatiles in Foods.
Copyright Date
2001
Topic
Food Science, Chemistry / Analytic, Chemistry / Industrial & Technical
Lccn
2001-029543
Dewey Decimal
664.07
Intended Audience
Scholarly & Professional
Dewey Edition
21
Illustrated
Yes
Genre
Technology & Engineering, Science

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Expert Trading Limited
John Boyer
9220 Rumsey Rd
Ste 101
21045-1956 Columbia, MD
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.secirpkoobtaerg@sredroyabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,2 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.8
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (342 146)

i***n (116)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Perfect Condition. Shipped and arrived on time.
k***m (259)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Item well packaged, as described.
j***n (909)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️