Wysyłka i dostawaKliknij Zobacz szczegóły, aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące wysyłki i zwrotów.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

karma roślinna

Tekst oryginalny
Plant Food
Book Outpost
  • (14862)
  • Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $7,99
Około30,60 zł
Stan:
Jak nowa
Dostępne: 27
Wysyłka:
Bezpłatnie Standard Shipping.
Znajduje się w: Pittsburgh, Pennsylvania, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Wt, 24 wrz a Cz, 26 wrz do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
    

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 355419293555
Ostatnia aktualizacja: 12-09-2024 13:42:50 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Jak nowa: Książka wygląda jak nowa choć była czytana. Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych ...
ISBN
9781423630623
Book Title
Plant Food
Publisher
Gibbs Smith, Publisher
Item Length
9.8 in
Publication Year
2014
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.6 in
Author
Scott Wingard, Meredith Baird, Matthew Kenney
Genre
Cooking
Topic
Specific Ingredients / Vegetables, Vegetarian
Item Weight
22.9 Oz
Item Width
7.5 in
Number of Pages
160 Pages

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Gibbs Smith, Publisher
ISBN-10
1423630629
ISBN-13
9781423630623
eBay Product ID (ePID)
203585549

Product Key Features

Book Title
Plant Food
Number of Pages
160 Pages
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Vegetables, Vegetarian
Publication Year
2014
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Scott Wingard, Meredith Baird, Matthew Kenney
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.6 in
Item Weight
22.9 Oz
Item Length
9.8 in
Item Width
7.5 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Reviews
Plant Food by Matthew Kenney, Meredith Baird and Scott Winegard is a longstanding hit in the vegan culinary sphere -- and with good reason. This gorgeous collection of recipes from the three well-known food-biz pros will be one you find yourself coming back to time and time again. Designed to teach its reader a wide array of culinary methods that can also be applied to further kitchen exploration, this title will leave you feeling like a cookery pro in no time. Plant Food is just what you need to wow at any dinner party or family gathering. What better way to the heart than through the stomach?
Dewey Edition
23
Number of Volumes
1 vol.
Dewey Decimal
641.65
Synopsis
Fresh, seasonal, vibrant cuisine The Matthew Kenney team, always on the forefront of culinary innovation, offers up their latest techniques and approaches to raw food dining. This cookbook guides you to prepare raw foods in a contemporary, artistic manner utilizing the best ingredients. The recipes are grouped by method: found, let, sprouted, spun, dried, smoked, sealed, cured, pressed, fermented, aged, sweetened, blended, and juiced, and make soups, salads, cheeses, main courses, desserts, and drinks Matthew Kenney is a chef, restaurateur, caterer, and food writer. He has appeared on the Today Show, the Food Network, and numerous morning and talk shows. He is the author of Everyday Raw, Everyday Raw Express, Everyday Raw Chocolate, and Everyday Raw Gourmet. Matthew splits his time between New York, California, and Maine. Meredith Baird is an integral part of the Matthew Kenney team and the Matthew Kenney Restaurant and Academy. She is the author of Everyday Raw Detox and assisted in writing and developing recipes for Raw Chocolate, Everyday Raw Desserts, and Everyday Raw Express. She lives in Maine and Los Angeles. Scott Winegard recently joined the Matthew Kenney team and oversees the company's kitchens in Los Angeles, Chicago, Oklahoma, and its upcoming Miami project. He has worked as a chef at Angelica Kitchen, Pure Food & Wine, Noma, and Nasturtium where his commitment to fresh, seasonal, and vibrant cuisine was highly noted., Collects plant-based recipes, including appetizers, soups, salads, cheeses, entrees, desserts, and drinks., The Matthew Kenney team, always on the forefront of culinary innovation, offers up their latest techniques and approaches to raw food dining. This cookbook guides you to prepare raw foods in a contemporary, artistic manner utilizing the best ingredients. The recipes are grouped by method: found, let, sprouted, spun, dried, smoked, sealed, cured, pressed, fermented, aged, sweetened, blended, and juiced, and make soups, salads, cheeses, main courses, desserts, and drinks
LC Classification Number
TX801.K45 2014

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Book Outpost

Book Outpost

99,5% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 52 tys.
Dołączył: lip 2017
Internet book business serving customers for over 20 years. Wholesale quantities available.Business HoursMon - Fri., 7:30 am - 3:30 pm, US Eastern Time. Closed: Weekends, New Year's Day, Memorial Day, ...
Zobacz więcej

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (16 060)