|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Zapach szampana: 8000 szampanów smakowanych i ocenionych przez Richarda Juhlina: Używane

Tekst oryginalny
A Scent of Champagne: 8,000 Champagnes Tasted and Rated by Richard Juhlin: Used
Dostępny ostatni przedmiot
Stan:
Dobry
Ostatnia sztuka / Sprzedane: 2
Cena:
US $25,63
Około101,89 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Standard Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Sparks, Nevada, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Wt, 14 maj a So, 18 maj do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 364027424196
Ostatnia aktualizacja: 10-05-2024 14:48:10 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry: Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są ...
Publication Date
2016-10-04
Edition Number
2
Pages
400
ISBN
1634506499
Book Title
Scent of Champagne : 8000 Champagnes Tested and Rated
Item Length
12.5in
Publisher
Skyhorse Publishing Company, Incorporated
Publication Year
2016
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.5in
Author
Richard Juhlin
Genre
Cooking
Topic
Beverages / Alcoholic / General, Beverages / Alcoholic / Wine, General, Beverages / General, Essays & Narratives
Item Width
10in
Item Weight
97 Oz
Number of Pages
400 Pages

O tym produkcie

Product Information

Champagne may be the most misunderstood category of wine in the world, as many labels of sparkling wines bear the name in error. True champagne comes only from the French province of Champagne and contains three specific grape varieties. But figuring out more about the wine can be confusing: what is the difference between cuvée de prestige, blanc de noirs, and rosé ? What is the best kind of food to pair with champagne? How many different kinds of sweetness are there? What is the best method of storage? Richard Juhlin, the world's foremost champagne expert, answers these questions and more as he takes the reader on a journey to the geographical area of Champagne and through the history of the drink. He explains how to arrange tastings and develop one's sense of smell, and why the setting where you drink champagne is important, including personal anecdotes about his lifelong journey from PE teacher to connoisseur. Also included is a catalog section that describes and ranks different champagne houses, types, and vintages. Sit back and enjoy Juhlin's graceful prose with a lovely glass of champagne, the sparkling wine that has come to epitomize luxury and elegance. Skyhorse Publishing, along with our Good Books and Arcade imprints, is proud to publish a broad range of cookbooks, including books on juicing, grilling, baking, frying, home brewing and winemaking, slow cookers, and cast iron cooking. We've been successful with books on gluten-free cooking, vegetarian and vegan cooking, paleo, raw foods, and more. Our list includes French cooking, Swedish cooking, Austrian and German cooking, Cajun cooking, as well as books on jerky, canning and preserving, peanut butter, meatballs, oil and vinegar, bone broth, and more. While not every title we publish becomes a New York Times bestseller or a national bestseller, we are committed to books on subjects that are sometimes overlooked and to authors whose work might not otherwise find a home.

Product Identifiers

Publisher
Skyhorse Publishing Company, Incorporated
ISBN-10
1634506499
ISBN-13
9781634506496
eBay Product ID (ePID)
215240794

Product Key Features

Book Title
Scent of Champagne : 8000 Champagnes Tested and Rated
Author
Richard Juhlin
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Beverages / Alcoholic / General, Beverages / Alcoholic / Wine, General, Beverages / General, Essays & Narratives
Publication Year
2016
Genre
Cooking
Number of Pages
400 Pages

Dimensions

Item Length
12.5in
Item Height
1.5in
Item Width
10in
Item Weight
97 Oz

Additional Product Features

Target Audience
Trade
Dewey Decimal
641.2224
Dewey Edition
23

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Alibris, Inc.
Rob Lambert
2560 9th St
Ste 215
94710-2565 Berkeley, CA
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.sirbila@90_skoob_flah
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
AlibrisBooks

AlibrisBooks

98,5% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,7 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
4.9
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (458 161)

_***o (20325)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Thank you!
Zobacz wszystkie opinie