Wysyłka i dostawaKliknij Zobacz szczegóły, aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące wysyłki i zwrotów.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Maydan : Przepisy z Libanu i nie tylko, twarda okładka od Previte, Rose, marka N...

Tekst oryginalny
Maydan : Recipes from Lebanon and Beyond, Hardcover by Previte, Rose, Brand N...
Great Book Prices Store
  • (312828)
  • Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $33,05
Około126,42 zł
Stan:
Nowy
Dostępne: 3Sprzedane: 4
Inni też oglądają ten przedmiot. Tyle osób dodało tę ofertę do obserwowanych: 3.
To jest popularny przedmiot. Sprzedało się już tyle sztuk: 4.
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping.
Znajduje się w: Jessup, Maryland, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pn, 30 wrz a Pt, 4 paź do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 14 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
    

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 364547267797
Ostatnia aktualizacja: 09-08-2024 07:43:49 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN
9781419763137
Book Title
Maydan
Publisher
Abrams, Inc.
Item Length
10.2 in
Publication Year
2023
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.1 in
Author
Rose Previte, Marah Stets
Genre
Cooking
Topic
Regional & Ethnic / European, Regional & Ethnic / African, Regional & Ethnic / Middle Eastern
Item Weight
37.7 Oz
Item Width
8.3 in
Number of Pages
256 Pages

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Abrams, Inc.
ISBN-10
141976313X
ISBN-13
9781419763137
eBay Product ID (ePID)
25058793618

Product Key Features

Book Title
Maydan
Number of Pages
256 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / European, Regional & Ethnic / African, Regional & Ethnic / Middle Eastern
Publication Year
2023
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Rose Previte, Marah Stets
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.1 in
Item Weight
37.7 Oz
Item Length
10.2 in
Item Width
8.3 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2023-932419
Reviews
With Maydan , Rose Previte has penned a glorious love letter to food cultures that are often overshadowed by newspaper headlines. She delivers simple-to-follow recipes for the kind of bright, soulful food you want to eat every day of the week.
Synopsis
ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: Bon Appétit, Food & Wine, Epicurious The debut cookbook from Rose Previte, creator of the Michelin-starred restaurant Maydan and the beloved Compass Rose, explores bold flavors, accessible, shareable recipes, and overlapping foodways, spanning from Lebanon to Morocco, from Oman to the Republic of Georgia--cowritten with New York Times bestselling cookbook author Marah Stets. Rose Previte introduces readers to the eclectic cultures of the region spanning North Africa, the Caucuses, and the Middle East through food, offering a nuanced, informed, and yet entirely warm and personal way in. Before opening her beloved Washington, DC, restaurants Maydan and Compass Rose, Previte traveled old spice trade routes to learn from home cooks, and it became apparent how adjacent cooking traditions informed and folded back on one another, creating a constant dialogue. Ancient foodways don't recognize geopolitical boundaries. For instance, the harissa found in Tunisia is incredibly similar to the adjika used in Georgia, and the lineage of baking bread in clay ovens stretches across the region with strikingly parallel methods. And in that vein, the word maydan has roots in a number of languages and has been crossing borders for generations, from Tangier to Tehran and from Beirut to Batumi. It means "gathering place" or "square," often located in the middle of a city, and originates in Arabic, but translates to Hindi, Urdu, Persian, Ukrainian, and even Latin. To Previte, it symbolizes how food brings us together and everyone can add a personal twist. Previte's culinary journey began at home with her Lebanese American mother and Sicilian American father. Many of the recipes and techniques in this book were imparted to Previte by home cooks, often grandmothers, whom she learned from on her travels in the Middle East and beyond. With more than 150 recipes, Maydan offers guidance on how to build our own tables, taking cues from the way Previte's Lebanese family ate growing up; emphasizing mixing and matching; scaling up or down; making a weeknight meal such as Tunisian Chicken Skewers with Loobieh bi Zeit (Green Bean Salad); creating the ideal spread of Lebanese small plates for entertaining guests; and a project day (the cheesy Georgian bread Khachapuri), all of which can be paired with one of the easy-to-source Georgian and Lebanese wines Rose recommends. Both accessible and delicious, the food in this cookbook is perfectly suited to the home cook because it is not fussy and everything on the table is meant to be shared., Rose Previte introduces readers to the eclectic cultures of the region spanning North Africa, the Caucuses, and the Middle East through food, offering a nuanced, informed, and yet entirely warm and personal way in. Before opening her beloved Washington, DC, restaurants Maydan and Compass Rose, Previte traveled old spice trade routes to learn from home cooks, and it became apparent how adjacent cooking traditions informed and folded back on one another, creating a constant dialogue. Ancient foodways don't recognize geopolitical boundaries. For instance, the harissa found in Tunisia is incredibly similar to the adjika used in Georgia, and the lineage of baking bread in clay ovens stretches across the region with strikingly parallel methods. And in that vein, the word maydan-- pronounced "MY-dahn," "MAY-dahn," or "MI-dan"--has roots in a number of languages and has been crossing borders for generations, from Tangier to Tehran and from Beirut to Batumi. It means "gathering place" or "square," and originates in Arabic, but translates to Hindi, Urdu, Persian, Ukrainian, and even Latin. To Previte, it symbolizes how food brings us together and everyone can add a personal twist.
LC Classification Number
TX725.L4P74 2023

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Expert Trading Limited
John Boyer
9220 Rumsey Rd
Ste 101
21045-1956 Columbia, MD
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.secirpkoobtaerg@sredroyabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,6% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,2 mln
Dołączył: lut 2017
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.8
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (353 445)

  • i***i (284)- Opinie wystawione przez kupującego.
    Ostatnie 6 miesięcy
    Zakup potwierdzony
    I bought a 2nd copy of this cookbook as a gift. Good seller
  • i***i (284)- Opinie wystawione przez kupującego.
    Ostatnie 6 miesięcy
    Zakup potwierdzony
    Arrived promptly. Good seller!
  • q***q (1494)- Opinie wystawione przez kupującego.
    Ostatni rok
    Zakup potwierdzony
    Good transaction, Book as described, A+++++
  • Zobacz wszystkie opinie