|Wystawione w kategorii:
Skończył się zapas tego przedmiotu.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Zielony grill: wegańskie i wegetariańskie przepisy do gotowania na zewnątrz i w domu od Rukmini

Tekst oryginalny
The Green Barbecue: Vegan & Vegetarian Recipes to Cook Outdoors & In by Rukmini
Stan:
Nowy
Cena:
US $23,60
Około93,15 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Fairfield, Ohio, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 22 cze a Śr, 3 lip do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 364793145985
Ostatnia aktualizacja: 20-05-2024 06:00:21 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN-13
9781682687499
Type
Does not apply
ISBN
9781682687499
Book Title
Green Barbecue : Vegan and Vegetarian Recipes to Cook Outdoors and in
Item Length
9.5in
Publisher
Norton & Company, Incorporated, w. w.
Publication Year
2022
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
0.6in
Author
Rukmini Iyer
Genre
Cooking, House & Home
Topic
Health & Healing / General, Methods / Barbecue & Grilling, General, Vegan
Item Width
6.5in
Item Weight
20.8 Oz
Number of Pages
127 Pages

O tym produkcie

Product Information

If you thought "meat-free" and "barbecue" were opposing concepts, think again: Rukmini Iyer's collection of delicious grill recipes is delightfully plant-based. As a vegetarian, Iyer is always crafting knockout veggie-centered dishes that highlight the unique flavors and textures of plant-based cooking. At the grill, her creativity comes to life, from appetizers and salads to hearty mains and sweet treats. Her showstopping vegan and vegetarian BBQ dishes will take any cookout from standard to standout. Whether you're looking for light bites, barbecuing on the go, preparing a flexitarian feast, or simply broadening your BBQ horizons, these recipes are simple and simply fantastic. Iyer's menu includes: Griddled Cherries with Warm Goat Cheese, Crispy Barbecue Tofu Lettuce Wraps, Simple Sage & Onion Cannellini Burgers, Cinnamon Griddled Pineapple, and more. Complete with vibrant photos and inventive tips for using leftovers, this is a must-have for the plant-obsessed home cook.

Product Identifiers

Publisher
Norton & Company, Incorporated, w. w.
ISBN-10
168268749x
ISBN-13
9781682687499
eBay Product ID (ePID)
8057271959

Product Key Features

Book Title
Green Barbecue : Vegan and Vegetarian Recipes to Cook Outdoors and in
Author
Rukmini Iyer
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Health & Healing / General, Methods / Barbecue & Grilling, General, Vegan
Publication Year
2022
Genre
Cooking, House & Home
Number of Pages
127 Pages

Dimensions

Item Length
9.5in
Item Height
0.6in
Item Width
6.5in
Item Weight
20.8 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx840.B3i83 2022
Reviews
"Iyer (The Green Roasting Tin) fires up her grilling game to "open up the world of cooking and eating outdoors" in this excellent assemblage of plant-based recipes. Allaying concerns that grilling vegetables or fruits leads to mushy, burned results, Iyer offers a practical approach to cooking over direct heat. While she personally advocates for the "fire factor" of charcoal grilling and the smoky characteristics it imparts (and offers tips to maximize flavor, like adding dry eucalyptus to the flames), she also celebrates the ease of cooking with temperature-controlled gas grills. Appetizers run the globally inspired gamut from crispy gnocchi on a stick dressed with vegan pesto to jerk cauliflower wings with a yogurt-based blue cheese dip. Fresh light bites offer "summer on a plate" with Moroccan-inspired charred halloumi with red peppers, artichokes, and preserved lemon, while heftier dishes--such as sweet potatoes with rosemary, lemon, and black beans--lean on hearty vegetables and starches robust enough to take center stage. Barbecued tofu saves the day as a satisfying meat substitute in such dishes as Vietnamese grilled tofu, while feta serves as the savory sidekick to grilled fruits. In a nod to Iyer's Indian heritage, homemade naan gets served up three ways--most appealingly in a version that employs grated beets for an alluring hue. With minimal fuss and maximum flavor, this brings the heat to veggie-forward cooking.", Iyer ( The Green Roasting Tin ) fires up her grilling game to "open up the world of cooking and eating outdoors" in this excellent assemblage of plant-based recipes. Allaying concerns that grilling vegetables or fruits leads to mushy, burned results, Iyer offers a practical approach to cooking over direct heat. While she personally advocates for the "fire factor" of charcoal grilling and the smoky characteristics it imparts (and offers tips to maximize flavor, like adding dry eucalyptus to the flames), she also celebrates the ease of cooking with temperature-controlled gas grills. Appetizers run the globally inspired gamut from crispy gnocchi on a stick dressed with vegan pesto to jerk cauliflower wings with a yogurt-based blue cheese dip. Fresh light bites offer "summer on a plate" with Moroccan-inspired charred halloumi with red peppers, artichokes, and preserved lemon, while heftier dishes--such as sweet potatoes with rosemary, lemon, and black beans--lean on hearty vegetables and starches robust enough to take center stage. Barbecued tofu saves the day as a satisfying meat substitute in such dishes as Vietnamese grilled tofu, while feta serves as the savory sidekick to grilled fruits. In a nod to Iyer's Indian heritage, homemade naan gets served up three ways--most appealingly in a version that employs grated beets for an alluring hue. With minimal fuss and maximum flavor, this brings the heat to veggie-forward cooking. --Publishers Weekly
Lccn
2022-013905
Intended Audience
Trade
Illustrated
Yes

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Premier Books LLC
David Taylor
26C Trolley Sq
19806-3356 Wilmington, DE
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.liaterelgaednarg@yabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
grandeagleretail

grandeagleretail

98,3% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 2,7 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 024 466)

g***_ (543)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Item arrived
d***e (226)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Item took a while to arrive, but was well-packaged and in as-advertised condition.
s***f (742)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Item was as described, securely packed and arrived wthin seven days.