|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Szczypta kulinarnej nauki: gotowanie jajka na zewnątrz i inne opowieści kuchenne...

Tekst oryginalny
Pinch of Culinary Science : Boiling an Egg Inside Out and Other Kitchen Tales...
Stan:
Nowy
Dostępne: 2
Cena:
US $223,31
Około875,62 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Jessup, Maryland, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Wt, 11 cze a So, 22 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 14 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 364848075320
Ostatnia aktualizacja: 05-05-2024 10:19:06 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Book Title
Pinch of Culinary Science : Boiling an Egg Inside Out and Other K
ISBN
9781138611306
Publication Year
2019
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Pinch of Culinary Science : Boiling an Egg inside Out and Other Kitchen Tales
Item Height
0.7in
Author
Anu Inkeri Hopia, Erik Cyrus Fooladi
Item Length
9.3in
Publisher
CRC Press LLC
Item Width
7.1in
Item Weight
20.4 Oz
Number of Pages
235 Pages

O tym produkcie

Product Information

Using popular cooking myths as a springboard, this book discusses these riddles, interweaving a scientific rationale for the phenomena with a culinary or craftsman explanation. This book covers not only science (physics, chemistry, biology) but also cultural aspects (tradition, history, emotion), of what food/cooking is all about.

Product Identifiers

Publisher
CRC Press LLC
ISBN-10
1138611301
ISBN-13
9781138611306
eBay Product ID (ePID)
28038432154

Product Key Features

Author
Anu Inkeri Hopia, Erik Cyrus Fooladi
Publication Name
Pinch of Culinary Science : Boiling an Egg inside Out and Other Kitchen Tales
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2019
Type
Textbook
Number of Pages
235 Pages

Dimensions

Item Length
9.3in
Item Height
0.7in
Item Width
7.1in
Item Weight
20.4 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx652.H6477 2019
Table of Content
The real thing? Chemistry and psychology of an apple pie. Boiling an egg inside out. Cooking mussels with acid or not. Sausage engineering. Mustard - fiercely yours. The potatoes that refused to become tender. Gravlax and salt - can salt climb upwards? The physics of cooking (I): Heat - on heat when cooking. The physics of cooking (II): Heat in the skillet. The physics of cooking (III): Tempering the meat. The physics of cooking (IV): Cooking pits. Wine in cooking (I): White. Wine in cooking (II): Red. The role of salt when cooking pasta. How do we taste food? What is "good tasting food"'. Salt and flavours. Claim: "You should be very careful in handling the cake hot out from the oven as it will collapse easily." The porridge feud - who was right in 1860s Norway. Doing the dishes.
Copyright Date
2019
Topic
Food Science, General, Agriculture & Food (See Also Political Science / Public Policy / Agriculture & Food Policy)
Lccn
2018-051394
Intended Audience
Scholarly & Professional
Illustrated
Yes
Genre
Technology & Engineering, Cooking, Social Science

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Expert Trading Limited
John Boyer
9220 Rumsey Rd
Ste 101
21045-1956 Columbia, MD
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.secirpkoobtaerg@sredroyabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,2 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.8
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (342 041)

d***e (11319)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Arrived early, wrapped well, item pristine, quality of coarse it's Oxford. With downsizing everything including my purse, this dictionary is great. Mini yes, inside perfectly readable! Thank you! Seller is rated 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ A great transaction.
s***r (1479)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Good book for reference
r***s (84)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Item arrived early and in better condition than described.