Wysyłka i dostawaKliknij Zobacz szczegóły, aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące wysyłki i zwrotów.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

West: The Cookbook by Warren Geraghty (English) Hardcover Book

grandeagleretail
  • (927847)
  • Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $44,48
Około170,90 zł
Stan:
Nowy
Dostępne: 3
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping.
Znajduje się w: Fairfield, Ohio, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Wt, 8 paź a Wt, 15 paź do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
    

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 364877813462
Ostatnia aktualizacja: 22-09-2024 08:04:19 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN-13
9781553653578
Type
Does not apply
ISBN
9781553653578
Book Title
West : the Cookbook
Publisher
Douglas AND Mcintyre (2013) LTD.
Item Length
10 in
Publication Year
2009
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.9 in
Author
Warren Gerraghty
Genre
Travel, Cooking
Topic
Regional & Ethnic / Canadian, Food, Lodging & Transportation / Restaurants, Courses & Dishes / General
Item Weight
41.1 Oz
Item Width
9 in
Number of Pages
240 Pages

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Douglas AND Mcintyre (2013) LTD.
ISBN-10
1553653572
ISBN-13
9781553653578
eBay Product ID (ePID)
71159327

Product Key Features

Book Title
West : the Cookbook
Number of Pages
240 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / Canadian, Food, Lodging & Transportation / Restaurants, Courses & Dishes / General
Publication Year
2009
Illustrator
Yes
Genre
Travel, Cooking
Author
Warren Gerraghty
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.9 in
Item Weight
41.1 Oz
Item Length
10 in
Item Width
9 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
22
Number of Volumes
1 vol.
Dewey Decimal
641.509711/33
Synopsis
The first cookbook from the "jewel in Vancouver's culinary crown," one of the best restaurants in North America, and its Michelin-starred chef. West's outstanding contemporary regional cuisine and seamless service have garnered much critical acclaim, including four consecutive wins as Restaurant of the Year from Vancouver Magazine, a prestigious four-star rating by Mobil Travel Guide and recognition as one of the "ten of the best, worldwide" by U.K.'s Sunday Independent. In West: The Cookbook, the creative and passionate crew at the restaurant showcase over one hundred of their best recipes. West's executive chef, Warren Geraghty, offers tantalizing savoury starters and mains that span the seasons, from Scallop-stuffed Morels with English Pea Purï??e and Lobster Essence in summer to West Bacon with Roasted Scallops and Tomato Relish in winter. Compelling desserts, wine pairings featuring a balance of Old World and New World wines, and playful cocktail recipes are also given pride of place in this lavishly illustrated book. Interspersed are vignettes of the members of West's creative team, as well as the story of the restaurant itself, written by Jim Tobler. He also points the spotlight on twelve key regional ingredients., Widely regarded as one of North America's finest restaurants, West has garnered much critical acclaim, including recognition as among "ten of the best, worldwide" by U.K.'s "Sunday Independent." Organized by season and drawing on West's delicious recipes, this cookbook includes such tempting dishes as Dungeness Crab Tortellini with Lemongrass and Lime Broth in spring. The wine is important too -- West's wine director Owen Knowlton has suggested pairings, including the best international wines. Those who can't make it to Vancouver can still enjoy West's sumptuous menu -- it's all right here., Widely regarded as one of North America's finest restaurants, West has garnered much critical acclaim, including recognition as among "ten of the best, worldwide" by U.K.'s Sunday Independent . Organized by season and drawing on West's delicious recipes, this cookbook includes such tempting dishes as Dungeness Crab Tortellini with Lemongrass and Lime Broth in spring. The wine is important too — West's wine director Owen Knowlton has suggested pairings, including the best international wines. Those who can't make it to Vancouver can still enjoy West's sumptuous menu — it's all right here.

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Premier Books LLC
David Taylor
26C Trolley Sq
19806-3356 Wilmington, DE
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.liaterelgaednarg@yabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
grandeagleretail

grandeagleretail

98,3% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 2,7 mln
Dołączył: wrz 2010
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
Grand Eagle Retail is your online bookstore. We offer Great books, Great prices and Great service.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 032 762)