Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Świeże ryby: nieustraszony przewodnik po grillowaniu, schucowaniu, pieczeniu, kłusownictwie i

Tekst oryginalny
Fresh Fish: A Fearless Guide to Grilling, Shucking, Searing, Poaching, and
Stan:
Jak nowa
LIKE NEW CONDITION. SHIPS WITHIN 1 BUSINESS DAY. Remainder.
Dostępne: 7
Cena:
US $5,73
Około23,15 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Plainview, New York, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pn, 24 cze a Śr, 26 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 364907353058
Ostatnia aktualizacja: 20-06-2024 06:48:26 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Jak nowa
Książka wygląda jak nowa choć była czytana. Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Okładka nie nosi widocznych śladów używania. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“LIKE NEW CONDITION. SHIPS WITHIN 1 BUSINESS DAY. Remainder.”
Features
Storey Books
Type
Standard
Vintage
No
MPN
622337
ISBN
9781612123370
Book Title
Fresh Fish : a Fearless Guide to Grilling, Shucking, Searing, Poaching, and Roasting Seafood
Publisher
Storey Publishing, LLC
Item Length
10.1 in
Publication Year
2016
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.8 in
Author
Jennifer Trainer Thompson
Genre
Cooking
Topic
Specific Ingredients / Seafood, Regional & Ethnic / American / New England, Seasonal
Item Weight
38.2 Oz
Item Width
8 in
Number of Pages
352 Pages

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Storey Publishing, LLC
ISBN-10
1612123376
ISBN-13
9781612123370
eBay Product ID (ePID)
215347429

Product Key Features

Book Title
Fresh Fish : a Fearless Guide to Grilling, Shucking, Searing, Poaching, and Roasting Seafood
Number of Pages
352 Pages
Language
English
Publication Year
2016
Topic
Specific Ingredients / Seafood, Regional & Ethnic / American / New England, Seasonal
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Jennifer Trainer Thompson
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.8 in
Item Weight
38.2 Oz
Item Length
10.1 in
Item Width
8 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2015-041612
Reviews
"You can practically smell the salty air and fell the sand between your toes while reading this charming ode to seashore life with its winning recipes." -- Vicky Lowry, Features Director, Elle Decor "Jennifer Trainer Thompson's cookbook delivers deliciously, with coastal recollections, gorgeous photography, and amazing recipes." -- Steele Marcoux, Editor, Coastal Living "This wonderful collection of approachable, inventive recipes captures the spirit of beach living and highlights the bounty of the sea while demystifying how to cook fish." -- Karen J. Covey, Founder/Publisher of The Coastal Table magazine "Fresh Fish is more than a cookbook -- it brims over with details and memories of life by the sea." -- Lincoln Russell, photographer  , "You can practically smell the salty air and fell the sand between your toes while reading this charming ode to seashore life with its winning recipes." -- Vicky Lowry, Features Director, Elle Decor "Jennifer Trainer Thompson's cookbook delivers deliciously, with coastal recollections, gorgeous photography, and amazing recipes." -- Steele Marcoux, Editor, Coastal Living "This wonderful collection of approachable, inventive recipes captures the spirit of beach living and highlights the bounty of the sea while demystifying how to cook fish." -- Karen J. Covey, Founder/Publisher of The Coastal Table magazine "Fresh Fish is more than a cookbook -- it brims over with details and memories of life by the sea." -- Lincoln Russell, photographer
Table Of Content
Introduction 1. Soups and Chowders 2. Things That Swim 3. Things with Shells 4. On the Beach 5. On the Side 6. Cocktails 7. Sweet Endings Acknowledgments Index
Synopsis
Cooking fish and other seafood at home is much easier than you think Fresh Fish offers simple step-by-step instructions for all of the essential cooking methods, including baking, pan-frying, braising, broiling, steaming, poaching, roasting, marinating, and grilling -- along with 175 mouthwatering recipes that bring out the best in everything from fish fillets and whole fish to shrimp, mussels, lobster, clams, calamari, and more. You'll also learn how to buy fish (even whole fish) with confidence, how to serve fish raw, how to clean freshly dug clams, and much more. Beautiful photography celebrates both the food and the lazy charm of summers at the beach; this is a delightful read as well as the cookbook you need to easily enjoy your favorite seafood at home., More and more people want to add fish to their diets -- it's good for you, and a fish dinner can be on the table in minutes -- but many are unsure how to handle the cooking. New England-based cookbook author Jennifer Trainer Thompson takes the fear out of cooking fish with her simple but delicious recipes for baking, pan-frying, and grilling fish fillets, whole fish, clams, shrimp, lobster, calamari, and more. Her easy invitation to enjoying fresh Atlantic seafood will make confident cooks of all interested fish lovers., Cooking fish and other seafood at home is much easier than you think! Fresh Fish offers simple step-by-step instructions for all of the essential cooking methods, including baking, pan-frying, braising, broiling, steaming, poaching, roasting, marinating, and grilling -- along with 175 mouthwatering recipes that bring out the best in everything from fish fillets and whole fish to shrimp, mussels, lobster, clams, calamari, and more. You'll also learn how to buy fish (even whole fish) with confidence, how to serve fish raw, how to clean freshly dug clams, and much more. Beautiful photography celebrates both the food and the lazy charm of summers at the beach; this is a delightful read as well as the cookbook you need to easily enjoy your favorite seafood at home.
LC Classification Number
TX747.T53 2016
Copyright Date
2016
ebay_catalog_id
4

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

tribeca nik inc.
Jonathan Nima
40 Rabro Dr
11788 Hauppauge, NY
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.liamg@skooberomyapyhw
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Tribeca Curations

Tribeca Curations

99,4% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 432 tys.
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (182 094)

r***r (5)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
As expected!
r***r (5)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
As expected!
r***r (5)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
As expected!