Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
Today's Gourmet: Light and Healthy Cooking for the 1990s,Jacques Pepin
GBP 2,47
Około12,55 zł
Stan:
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Ostatnia sztukaSprzedane: 3
Wysyłka:
GBP 8,99 (około 45,67 zł) Standard Int'l Postage.
Znajduje się w: South East, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Śr, 25 wrz a Pn, 7 paź do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 373580802375
Ostatnia aktualizacja: 14-09-2024 13:10:18 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- Title
- Today's Gourmet: Light and Healthy Cooking for the 1990s
- ISBN
- 9780563369479
- EAN
- 9780563369479
- Publication Year
- 1993
- Format
- Paperback
- Language
- English
- Book Title
- Today's Gourmet: Light and Healthy Cooking for the 1990s
- Item Height
- 210mm
- Publisher
- Ebury Publishing
- Genre
- Cookbooks
- Topic
- Cooking
- Item Width
- 145mm
- Number of Pages
- 160 Pages
O tym produkcie
Product Information
This array of first courses, main courses, accompaniments and desserts aims to combine the stylish innovations of modern haute cuisine with state-of-the-art nutritional requirements. Without ruling out the occasional indulgence, such as beef carpaccio or chocoloate souffle cake with raspberry rum sauce, the author focuses on ingredients which are both delicious and healthy in themselves, to offer dishes such as crab cakes with avocado sauce and sauteed scallops with mangetouts. Detailed nutritional breakdowns show the protein, carbohydrate, saturated fat, cholesterol and sodium content of every recipe, and give an exact calorie count. Jacques Pepin is a French culinary expert who writes regularly for The New York Times . His previous books include La Methode and La Technique .
Product Identifiers
Publisher
Ebury Publishing
ISBN-13
9780563369479
eBay Product ID (ePID)
86968533
Product Key Features
Book Title
Today's Gourmet: Light and Healthy Cooking for the 1990s
Format
Paperback
Language
English
Topic
Cooking
Publication Year
1993
Genre
Cookbooks
Number of Pages
160 Pages
Dimensions
Item Height
210mm
Item Width
145mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United Kingdom
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
Wrap Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Numer VAT (NIP):
- GB 724 4981 18
Numer rejestracyjny (REGON):
- 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
- 03800600
Popularne kategorie z tego Sklepu
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (1 305 219)
Ten przedmiot (1)
Wszystkie przedmioty (1 305 219)
n***e (1916)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ponad rok temu
Zakup potwierdzony
Super book, very fast delivery. Thank you.
b***b (5832)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
top gear, top deal, top ebayer A++++++++++++++++++++++++++++++++++++
w***l (314)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
As described
d***5 (563)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
first class, thank you.