|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Jak gotować bezglutenowo: ponad 150 przepisów, które naprawdę działają od Barbone, Elizabeth

Tekst oryginalny
How to Cook Gluten-Free: Over 150 Recipes That Really Work by Barbone, Elizabeth
Tekst oryginalny
by Barbone, Elizabeth | Good
Stan:
Dobry
Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ... Zobacz więcejinformacji o stanie
Dostępne: 2 / Sprzedane: 2
Cena:
US $7,00
Około27,41 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Aurora, Illinois, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pn, 20 maj a Śr, 22 maj do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 373939325087
Ostatnia aktualizacja: 09-05-2024 01:39:07 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ...
Binding
Spiral-bound
Weight
2 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
1891105515
EAN
9781891105517
Publication Year
2012
Format
Spiral
Language
English
Publication Name
How to Cook Gluten-Free : over 150 Recipes That Really Work
Item Height
1.3in
Author
Elizabeth Barbone
Item Length
9.5in
Publisher
Lake Isle Press, Incorporated
Item Width
8.8in
Item Weight
40.2 Oz
Number of Pages
288 Pages

O tym produkcie

Product Information

Gluten-free, plain and simple.Elizabeth Barbone's challenge to herself was to create easy gluten-free recipes that she could make on her busiest day. HOW TO COOK GLUTEN-FREE (Lake Isle Press; March 16, 2012; $27.95) is her answer: a straight-forward, comprehensive guide to gluten-free cooking - a must-have resource with real solutions for real people. Just like her previous well-loved book, Easy Gluten-Free Baking (Lake Isle Press, 2009), Elizabeth's recipes use ingredients that can be found at your local grocery store--nothing too fancy or expensive--so you can put delicious meals on the table without breaking the bank. The recipes have been meticulously tested and perfected, so that in your hands, dishes will come out right every time.

Product Identifiers

Publisher
Lake Isle Press, Incorporated
ISBN-10
1891105515
ISBN-13
9781891105517
eBay Product ID (ePID)
109312145

Product Key Features

Author
Elizabeth Barbone
Publication Name
How to Cook Gluten-Free : over 150 Recipes That Really Work
Format
Spiral
Language
English
Publication Year
2012
Number of Pages
288 Pages

Dimensions

Item Length
9.5in
Item Height
1.3in
Item Width
8.8in
Item Weight
40.2 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Rm237.86.B3685 2011
Reviews
"As a scientist in the kitchen, it's always fascinating to follow along with the experiments of other kitchen tinkerers, particularly those working under a completely different set of constraints. Elizabeth Barbone's writing and recipes for the gluten-free diet are consistently well-researched, comprehensive, sprinkled with fun, relevant, personal anecdotes, and, most importantly, are downright delicious-sounding."-- J. Kenji Lopez-Alt, Managing Editor of SeriousEats.com and author of The Food Lab, March, 2012
Copyright Date
2011
Target Audience
Trade
Topic
Health & Healing / Allergy, Health & Healing / Gluten-Free
Lccn
2011-941417
Dewey Decimal
641.3
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes
Genre
Cooking

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.skoobtfirht@yabe.selas
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
ThriftBooks

ThriftBooks

99% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 17,6 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (5 183 524)

p***i (1409)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ponad rok temu
Zakup potwierdzony
Great stuff to sell, well packaged, good communication, thanks a lot!
Zobacz wszystkie opinie