|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Controlling Restaurant & Food Service Operating Costs

by Lewis, Cheryl; Brown, Douglas R. | PB | VeryGood
Stan:
Bardzo dobry
May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ... Zobacz więcejinformacji o stanie
Dostępne: 2
Cena:
US $8,08
Około32,00 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Aurora, Illinois, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 8 cze a Wt, 11 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 373976342356
Ostatnia aktualizacja: 04-06-2024 18:57:16 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ...
Binding
Paperback
Weight
1 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9780910627153
Book Title
Controlling Restaurant and Food Service Operating Costs
Item Length
8in
Publisher
Atlantic Publishing Group, Inc.
Publication Year
2003
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
0.5in
Author
Douglas R. Brown, Cheryl Lewis
Genre
Business & Economics
Topic
Training, Industries / Service, Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry, Accounting / Managerial
Item Width
5.3in
Item Weight
6.8 Oz
Number of Pages
144 Pages

O tym produkcie

Product Information

This series of fifteen books - The Food Service Professional Guide TO Series from the editors of the Food Service Professional magazine are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today. These step-by-step guides on a specific management subject range from finding a great site for your new restaurant to how to train your wait staff and literally everything in between. They are easy and fast-to-read, easy to understand and will take the mystery out of the subject. The information is boiled down to the essence. They are filled to the brim with up to date and pertinent information. The books cover all the bases, providing clear explanations and helpful, specific information. All titles in the series include the phone numbers and web sites of all companies discussed. What you will not find are wordy explanations, tales of how someone did it better, or a scholarly lecture on the theory. Every paragraph in each of the books are comprehensive, well researched, engrossing, and just plain fun-to-read, yet are packed with interesting ideas. You will be using your highlighter a lot The best part aside from the content is they are very moderately priced. The whole series may also be purchased the ISBN number for the series is 0910627266. You are bound to get a great new idea to try on every page if not out of every paragraph. Do not be put off by the low price, these books really do deliver the critical information and eye opening ideas you need to succeed without the fluff so commonly found in more expensive books on the subject. Highly recommended Atlantic Publishing is a small, independent publishing company based in Ocala, Florida. Founded over twenty years ago in the company president's garage, Atlantic Publishing has grown to become a renowned resource for non-fiction books. Today, over 450 titles are in print covering subjects such as small business, healthy living, management, finance, careers, and real estate. Atlantic Publishing prides itself on producing award winning, high-quality manuals that give readers up-to-date, pertinent information, real-world examples, and case studies with expert advice. Every book has resources, contact information, and web sites of the products or companies discussed.

Product Identifiers

Publisher
Atlantic Publishing Group, Inc.
ISBN-10
0910627150
ISBN-13
9780910627153
eBay Product ID (ePID)
2312043

Product Key Features

Book Title
Controlling Restaurant and Food Service Operating Costs
Author
Douglas R. Brown, Cheryl Lewis
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Training, Industries / Service, Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry, Accounting / Managerial
Publication Year
2003
Genre
Business & Economics
Number of Pages
144 Pages

Dimensions

Item Length
8in
Item Height
0.5in
Item Width
5.3in
Item Weight
6.8 Oz

Additional Product Features

Series Volume Number
Vol. 6
Lc Classification Number
Tx911.3.C65 B76
Table of Content
Introduction; The Bottom Line; Take an Objective Look at Your Restaurant; Trimming Operational Costs; Reducing Food Costs; Purchasing and Storage; Reducing Maintenance and Repair Costs; Staffing and Management; Security and Theft Prevention; Breakage, Storage and Spoilage.
Copyright Date
2003
Target Audience
Trade
Lccn
2002-013539
Series
The Food Service Professionals Guide to Ser.
Illustrated
Yes

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.skoobtfirht@yabe.selas
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
ThriftBooks

ThriftBooks

99% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 17,7 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (5 205 589)

1***1 (669)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
A+++++
r***o (1045)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Lovely item, beautifully packaged and fast shipping. Thank you!
s***s (46)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Thanks.