|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

WPROWADZENIE DO KUCHNI JAPOŃSKIEJ Historia przyrodnicza i kultura NOWOŚĆ Z Japonii

Tekst oryginalny
INTRODUCTION TO JAPANESE CUISINE Nature History and Culture NEW From Japan
Dostępny ostatni przedmiot
Stan:
Nowy
Ostatnia sztuka / Sprzedane: 2
Cena:
US $114,38
Około448,50 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Expedited Shipping from outside US. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: saitama, Japonia
Dostawa:
Szacowana między Cz, 30 maj a Pn, 10 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca, więc prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay.Dowiedz się więcejZarejestrowany jako prywatny sprzedawca
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 374808587147
Ostatnia aktualizacja: 23-05-2024 15:37:48 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Type
Picture Book
Original Language
English
ISBN
9784908325007
Book Title
Introduction to Japanese Cuisine : Nature, History and Culture
Item Length
10.6in
Publisher
Kodansha International
Publication Year
2016
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1in
Author
Japanese Culinary Japanese Culinary Academy, Not Available
Genre
Cooking
Topic
Regional & Ethnic / General, Regional & Ethnic / Japanese, Regional & Ethnic / Asian
Item Width
8.7in
Item Weight
39.8 Oz
Number of Pages
218 Pages, 216 Pages

O tym produkcie

Product Information

The first in a multi-volume definitive series on the art of Japanese cuisine that will be the standard work for many years to come. Subsequent volumes will appear annually and will describe and illustrate the technical aspects of Japanese cuisine, such as Umami, Sauce & Seasoning, Cutting and Slicing, Simmering and Steaming, Grilling and Frying, Sushi and Other Cuisine, Desserts, Ingredients and more.

Product Identifiers

Publisher
Kodansha International
ISBN-10
4908325006
ISBN-13
9784908325007
eBay Product ID (ePID)
219218770

Product Key Features

Book Title
Introduction to Japanese Cuisine : Nature, History and Culture
Author
Japanese Culinary Japanese Culinary Academy, Not Available
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / General, Regional & Ethnic / Japanese, Regional & Ethnic / Asian
Publication Year
2016
Genre
Cooking
Number of Pages
218 Pages, 216 Pages

Dimensions

Item Length
10.6in
Item Height
1in
Item Width
8.7in
Item Weight
39.8 Oz

Additional Product Features

Series Volume Number
1
Lc Classification Number
Tx724.5.J3
Photographed by
Masashi Kuma, Shuichi Yamagata, Haruo Nakano, and Akira Saito, Shuichi Yamagata
Preface by
Murata, Yoshihiro
Table of Content
CONTENTS PREFACE Yoshihiro Murata 6 What is Japanese Cuisine Isao Kumakura 8 Chapter 1 Nature and Climate 10 Chapter 2 History and Development 16 Chapter 3 Artistic Awareness 84 Chapter 4 The Essentials 94 Chapter 5 Dishes for Seasonal Festivities 136 Diversity in Japanese Cuisine 170 Ichi-ju San-sai: The Daily Menu of Soup and Three Side Dishes 174 Isao Kumakura Health Benefits of Japanese Food 176 Tohru Fushiki Traditional Weights and Measures 178 Masahiro Nakata Making Dashi 180 Basic Recipes 183 Recipes 184 Glossary 210 Index 213 Conversions 215
Copyright Date
2015
Dewey Decimal
641.5952
Intended Audience
Trade
Series
The Japanese Culinary Academys Complete Japanese Cuisine Ser.
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Storks_japan

Storks_japan

100% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 730

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

Opinie sprzedawców (357)

s***s (880)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatnie 6 miesięcy
Zakup potwierdzony
Quick shipping and a beautiful product, thank you!
Zobacz wszystkie opinie