|Wystawione w kategorii:
Skończył się zapas tego przedmiotu.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Cu

Stan:
Dobry
Cena:
GBP 6,60
Około32,86 zł
Wysyłka:
GBP 8,99 (około 44,75 zł) Wysyłka standardowa. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: South East, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Pt, 24 maj a Śr, 12 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Sprzedawca wysyła przedmiot w ciągu 1 dnia po otrzymaniu rozliczonej płatności.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 375246700359
Ostatnia aktualizacja: 18-04-2024 21:18:35 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry: Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są ...
ISBN
9780674000643
Publication Year
2000
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture
Item Height
235mm
Author
Rebecca L. Spang
Publisher
Harvard University Press
Topic
Travel Guide, History
Item Width
155mm
Item Weight
608g
Number of Pages
336 Pages

O tym produkcie

Product Information

Why are there restaurants? Why would anybody consider eating to be an enjoyable leisure activity or even a serious pastime? To find the answer to these questions, we must accompany Rebecca Spang back to France in the 18th century, when a restaurant was not a place to eat but a thing to eat: a quasi-medicinal bouillon that formed an essential element of pre-Revolutionary France's nouvelle cuisine. This is a book, about the French revolution in taste and of the table - a book about how Parisians invented the modern culture of food, thereby changing their own social life and that of the world. During the 1760s and 1770s, those who were sensitive and supposedly suffering made public show of their delicacy by going to the new establishments known as restaurateurs' rooms and there sipping their bouillons. By the 1790s, though , the table was variously seen as a place of decadent corruption or democratic solidarity. The revolution's tables were sites for extending frugal, politically correct hospitality, and a delicate appetite was a sign of counter-revolutionary tendencies. The restaurants that had begun as purveyors of health food became symbols of aristocratic greed. In the early 19th century, however, the new genre of gastronomic literature worked within the strictures of the Napoleonic police state to transform the notion of restaurants and to confer star status upon oysters and champagne. Thus, the stage was set for the arrival of British and American tourists keen on discovering the mysteries of Frenchness in the capital's restaurants. From restoratives to restoration, Spang established the restaurant at the very intersection of public and private in French culture - the first public place where people went to be private.

Product Identifiers

Publisher
Harvard University Press
ISBN-13
9780674000643
eBay Product ID (ePID)
90531141

Product Key Features

Book Title
The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture
Author
Rebecca L. Spang
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Travel Guide, History
Publication Year
2000
Type
Textbook
Number of Pages
336 Pages

Dimensions

Item Height
235mm
Item Width
155mm
Volume
No. 135
Item Weight
608g

Additional Product Features

Title_Author
Rebecca L. Spang
Series Title
Harvard Historical Studies
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Wrap Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT60358080080
:liam-Eten.aidemnorihc@kuyabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 724 4981 18
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Chiron_Media_Store

Chiron_Media_Store

99,3% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 4,0 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 234 213)

i***n (552)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
As described
o***0 (288)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Excellent service thanks
o***0 (288)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Excellent service thanks