|Wystawione w kategorii:
Sprzedawca zakończył tę ofertę sprzedaży w dniu Pn, 20 maj o 10:29, ponieważ przedmiot nie był już dostępny.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Meathead The Science of Great Barbecue and Grillin

Stan:
Nowy
Dostępne: 7 / Sprzedane: 3
Cena:
GBP 18,50
Około92,08 zł
Ten przedmiot zostanie wysyłany w ramach Programu wysyłki międzynarodowej.
Obejmuje śledzenie przesyłki za granicę, uproszczoną odprawę celną i brak dodatkowych opłat przy dostawie. Dowiedz się więcej
Wysyłka:
GBP 19,21 (około 95,62 zł) Wysyłka przyspieszona do: Stany Zjednoczone przez Program wysyłki międzynarodowej na eBay
Ta kwota zawiera podane przez sprzedawcę opłaty za wysyłkę na terenie kraju oraz obowiązujące opłaty za wysyłkę za granicę, opłaty za obsługę i inne opłaty. Kwota może ulec zmianie do chwili dokonania płatności. Dodatkowe informacje znajdziesz w Warunkach Programu wysyłki międzynarodowej.
. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Fairford, Wielka Brytania
Opłaty importowe: 
Bezpłatnie, kwota potwierdzona w realizacji transakcji
Ta kwota zawiera obowiązujące opłaty celne, podatki, prowizje za pośrednictwo i inne opłaty. Kwota może ulec zmianie do chwili dokonania płatności. Dodatkowe informacje znajdziesz w Warunkach Programu wysyłki międzynarodowej.
Dostawa:
Szacowana między Wt, 4 cze a Cz, 13 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Obejmuje śledzenie przesyłki
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     
Opłaty za wysyłkę za granicę i opłaty importowe płacisz firmie Pitney Bowes Inc. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej o Programie wysyłki międzynarodowej na eBay

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 375355770902
Ostatnia aktualizacja: 17-05-2024 18:51:44 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Type
Does not apply
ISBN
9780544018464
Publication Year
2016
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Meathead: the Science of Great Barbecue and Grilling
Item Height
208mm
Author
Meathead Goldwyn
Publisher
Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
Genre
Cookbooks
Item Width
257mm
Number of Pages
400 Pages

O tym produkcie

Product Information

For succulent results every time, nothing is more crucial than understanding the science behind the interaction of food, fire, heat, and smoke. This is the definitive guide to the concepts, methods, equipment, and accessories of barbecue and grilling. The founder and editor of the world's most popular BBQ and grilling website, AmazingRibs.com, Meathead Goldwyn applies the latest research to backyard cooking and 118 thoroughly tested recipes. He explains why dry brining is better than wet brining; how marinades really work; why rubs shouldn't have salt in them; how heat and temperature differ; the importance of digital thermometers; why searing doesn't seal in juices; how salt penetrates but spices don't; when charcoal beats gas and when gas beats charcoal; how to calibrate and tune a grill or smoker; how to keep fish from sticking; cooking with logs; the strengths and weaknesses of the new pellet cookers; tricks for rotisserie cooking; why cooking whole animals is a bad idea, which grill grates are best;and why beer-can chicken is a waste of good beer and nowhere close to the best way to cook a bird. He shatters the myths that stand in the way of perfection. Busted misconceptions include: - Myth: Bring meat to room temperature before cooking. Busted! Cold meat attracts smoke better. - Myth: Soak wood before using it. Busted! Soaking produces smoke that doesn't taste as good as dry fast-burning wood. - Myth: Bone-in steaks taste better. Busted! The calcium walls of bone have no taste and they just slow cooking. - Myth: You should sear first, then cook. Busted! Actually, that overcooks the meat. Cooking at a low temperature first and searing at the end produces evenly cooked meat. Lavishly designed with hundreds of illustrations and full-color photos by the author, this book contains all the sure-fire recipes for traditional American favorites and many more outside-the-box creations. You'll get recipes for all the great regional barbecue sauces; rubs for meats and vegetables; Last Meal Ribs, Simon & Garfunkel Chicken; Schmancy Smoked Salmon; The Ultimate Turkey; Texas Brisket; Perfect Pulled Pork; Sweet & Sour Pork with Mumbo Sauce; Whole Hog; Steakhouse Steaks; Diner Burgers; Prime Rib; Brazilian Short Ribs; Rack Of Lamb Lollipops; Huli-Huli Chicken; Smoked Trout Florida Mullet -Style; Baja Fish Tacos; Lobster, and many more. Author Biography: The president and founder of AmazingRibs.com, one of the most popular online barbecuing sites, MEATHEAD and has penned hundreds of articles about food and drink for the Washington Post, the Chicago Tribune, AOL, Wine Spectator, and a weekly column for Huffington Post. His photos have appeared in such publications as Time and Playboy. He judges barbecue cookoffs from Kansas City to Memphis, including the Jack Daniels World Championship Invitational Barbecue and the College Football Hall of Fame Barbecue. Full colour throughout

Product Identifiers

Publisher
Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
ISBN-13
9780544018464
eBay Product ID (ePID)
222254437

Product Key Features

Book Title
Meathead: the Science of Great Barbecue and Grilling
Author
Meathead Goldwyn
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2016
Genre
Cookbooks
Number of Pages
400 Pages

Dimensions

Item Height
208mm
Item Width
257mm

Additional Product Features

Title_Author
Meathead Goldwyn
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Pbshop.co.uk Ltd
Angela Gillett
Unit 22, Horcott Industrial Estate
Horcott Road
Fairford
Gloucestershire
GL7 4BX
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.erehwyna2skoob@1yadtxenskoob
Numer VAT (NIP):
  • AT 685613994
  • GB 203170464
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 09366362
Wystawiam faktury VAT.
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
pbshop.store

pbshop.store

98,8% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 784 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.8
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (276 891)

3***a (1561)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Fantastic service! Fast delivery, carefully and securely packaged and, a perfect condition book. Thank you.
Zobacz wszystkie opinie