Zdjęcie 1 z 1
ZAKOŃCZONE
Meathead The Science of Great Barbecue and Grillin
Stan:
Dostępne: 7 / Sprzedane: 3
Cena:
GBP 18,50
Około92,08 zł
Wysyłka:
GBP 19,21 (około 95,62 zł) Wysyłka przyspieszona do: Stany Zjednoczone przez Program wysyłki międzynarodowej na eBay. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Fairford, Wielka Brytania
Opłaty importowe:
Bezpłatnie, kwota potwierdzona w realizacji transakcji
Dostawa:
Szacowana między Wt, 4 cze a Cz, 13 cze do 43230
Obejmuje śledzenie przesyłki
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
Kupuj bez obaw
Informacje o sprzedawcy
- 98,8% opinii pozytywnych
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 375355770902
Ostatnia aktualizacja: 17-05-2024 18:51:44 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- Type
- Does not apply
- ISBN
- 9780544018464
- Publication Year
- 2016
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Book Title
- Meathead: the Science of Great Barbecue and Grilling
- Item Height
- 208mm
- Publisher
- Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
- Genre
- Cookbooks
- Item Width
- 257mm
- Number of Pages
- 400 Pages
O tym produkcie
Product Information
For succulent results every time, nothing is more crucial than understanding the science behind the interaction of food, fire, heat, and smoke. This is the definitive guide to the concepts, methods, equipment, and accessories of barbecue and grilling. The founder and editor of the world's most popular BBQ and grilling website, AmazingRibs.com, Meathead Goldwyn applies the latest research to backyard cooking and 118 thoroughly tested recipes. He explains why dry brining is better than wet brining; how marinades really work; why rubs shouldn't have salt in them; how heat and temperature differ; the importance of digital thermometers; why searing doesn't seal in juices; how salt penetrates but spices don't; when charcoal beats gas and when gas beats charcoal; how to calibrate and tune a grill or smoker; how to keep fish from sticking; cooking with logs; the strengths and weaknesses of the new pellet cookers; tricks for rotisserie cooking; why cooking whole animals is a bad idea, which grill grates are best;and why beer-can chicken is a waste of good beer and nowhere close to the best way to cook a bird. He shatters the myths that stand in the way of perfection. Busted misconceptions include: - Myth: Bring meat to room temperature before cooking. Busted! Cold meat attracts smoke better. - Myth: Soak wood before using it. Busted! Soaking produces smoke that doesn't taste as good as dry fast-burning wood. - Myth: Bone-in steaks taste better. Busted! The calcium walls of bone have no taste and they just slow cooking. - Myth: You should sear first, then cook. Busted! Actually, that overcooks the meat. Cooking at a low temperature first and searing at the end produces evenly cooked meat. Lavishly designed with hundreds of illustrations and full-color photos by the author, this book contains all the sure-fire recipes for traditional American favorites and many more outside-the-box creations. You'll get recipes for all the great regional barbecue sauces; rubs for meats and vegetables; Last Meal Ribs, Simon & Garfunkel Chicken; Schmancy Smoked Salmon; The Ultimate Turkey; Texas Brisket; Perfect Pulled Pork; Sweet & Sour Pork with Mumbo Sauce; Whole Hog; Steakhouse Steaks; Diner Burgers; Prime Rib; Brazilian Short Ribs; Rack Of Lamb Lollipops; Huli-Huli Chicken; Smoked Trout Florida Mullet -Style; Baja Fish Tacos; Lobster, and many more. Author Biography: The president and founder of AmazingRibs.com, one of the most popular online barbecuing sites, MEATHEAD and has penned hundreds of articles about food and drink for the Washington Post, the Chicago Tribune, AOL, Wine Spectator, and a weekly column for Huffington Post. His photos have appeared in such publications as Time and Playboy. He judges barbecue cookoffs from Kansas City to Memphis, including the Jack Daniels World Championship Invitational Barbecue and the College Football Hall of Fame Barbecue. Full colour throughout
Product Identifiers
Publisher
Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
ISBN-13
9780544018464
eBay Product ID (ePID)
222254437
Product Key Features
Book Title
Meathead: the Science of Great Barbecue and Grilling
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2016
Genre
Cookbooks
Number of Pages
400 Pages
Dimensions
Item Height
208mm
Item Width
257mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
Pbshop.co.uk Ltd
Angela Gillett
Unit 22, Horcott Industrial Estate
Horcott Road
Fairford
Gloucestershire
GL7 4BX
United Kingdom
Numer VAT (NIP):
- AT 685613994
- GB 203170464
Numer rejestracyjny (REGON):
- 09366362
Wystawiam faktury VAT.
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 375355770902
Ostatnia aktualizacja: 17-05-2024 18:51:44 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Wysyłka i obsługa
Lokalizacja przedmiotu:
Fairford, Wielka Brytania
Wysyłka do:
Antigua i Barbuda, Arabia Saudyjska, Aruba, Australia, Austria, Bahamy, Bahrajn, Bangladesz, Barbados, Belgia, Belize, Bermudy, Boliwia, Brazylia, Brunei, Bułgaria, Chile, Chiny, Chorwacja, Cypr, Czechy, Dania, Dominika, Dominikana, Egipt, Ekwador, Estonia, Filipiny, Finlandia, Francja, Gibraltar, Grecja, Grenada, Guernsey, Gujana Francuska, Gwadelupa, Gwatemala, Hiszpania, Holandia, Honduras, Hongkong, Indonezja, Irlandia, Islandia, Izrael, Jamajka, Japonia, Jersey, Jordania, Kajmany, Kambodża, Kanada, Katar, Kolumbia, Korea Południowa, Kostaryka, Kuwejt, Liechtenstein, Litwa, Luksemburg, Makau, Malediwy, Malezja, Malta, Martynika, Meksyk, Monako, Montserrat, Niemcy, Nikaragua, Norwegia, Nowa Zelandia, Oman, Pakistan, Panama, Paragwaj, Peru, Polska, Portugalia, Południowa Afryka, Reunion, Rumunia, Saint Kitts i Nevis, Saint Lucia, Salwador, Singapur, Sri Lanka, Stany Zjednoczone, Szwajcaria, Szwecja, Słowacja, Słowenia, Tajlandia, Tajwan, Trynidad i Tobago, Turks i Caicos, Ukraina, Urugwaj, Wielka Brytania, Wietnam, Węgry, Włochy, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Łotwa
Wykluczenia:
Afganistan, Albania, Algieria, Andora, Angola, Anguilla, Antyle Holenderskie, Argentyna, Armenia, Azerbejdżan, Benin, Bhutan, Białoruś, Botswana, Bośnia i Hercegowina, Brytyjskie Wyspy Dziewicze, Burkina Faso, Burundi, Czad, Czarnogóra, Demokratyczna Republika Konga, Dżibuti, Erytrea, Eswatini, Etiopia, Falklandy (Malwiny), Fidżi, Gabon, Gambia, Ghana, Grenlandia, Gruzja, Guam, Gujana, Gwinea, Gwinea Bissau, Gwinea Równikowa, Haiti, Indie, Irak, Jemen, Kamerun, Kazachstan, Kenia, Kirgistan, Kiribati, Komory, Kongo, Laos, Lesotho, Liban, Liberia, Libia, Macedonia Północna, Madagaskar, Majotta, Malawi, Mali, Maroko, Mauretania, Mauritius, Mikronezja, Mongolia, Mozambik, Mołdawia, Namibia, Nauru, Nepal, Niger, Nigeria, Niue, Nowa Kaledonia, Palau, Papua-Nowa Gwinea, Polinezja Francuska, Portoryko, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Rosja, Rwanda, Sahara Zachodnia, Saint Pierre i Miquelon, Saint Vincent i Grenadyny, Samoa Amerykańskie, Samoa Zachodnie, San Marino, Senegal, Serbia, Seszele, Sierra Leone, Somalia, Surinam, Svalbard i Jan Mayen, Tadżykistan, Tanzania, Togo, Tonga, Tunezja, Turcja, Turkmenistan, Tuvalu, Uganda, Uzbekistan, Vanuatu, Wallis i Futuna, Watykan, Wenezuela, Wybrzeże Kości Słoniowej, Wyspy Cooka, Wyspy Dziewicze (USA), Wyspy Marshalla, Wyspy Normandzkie, Wyspy Salomona, Zambia, Zimbabwe, Święta Helena
Wysyłka i obsługa | Opłaty importowe | Do | Usługa | Dostawa*Zobacz uwagi o dostawie |
---|---|---|---|---|
GBP 19,21 (około 95,62 zł) | Zobacz opłaty importowe podczas realizacji transakcji | Stany Zjednoczone | Wysyłka przyspieszona (International Priority Shipping) | Szacowana między Wt, 4 cze a Cz, 13 cze do 43230 |
Czas na wysłanie |
---|
Zwykle wysyłam przesyłkę w ciągu 3 dni roboczych po otrzymaniu rozliczonej płatności. |
Podatki |
---|
Podczas realizacji transakcji mogą zostać naliczone podatki. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej o płaceniu podatku za zakupy na eBay. |
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 375355770902
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 375355770902
Sprzedawca nalicza podatek od sprzedaży dla przedmiotów wysyłanych do następujących stanów:
Stan | Stawka podatku od sprzedaży |
---|
Warunki zwrotów
Po otrzymaniu przedmiotu skontaktuj się ze sprzedawcą w ciągu | Wysyłka zwrotna |
---|---|
30 dni | Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący |
Kupujący jest odpowiedzialny za opłacenie kosztów wysyłki zwrotnej.
Szczegóły warunków zwrotów |
---|
Zwroty są przyjmowane |
Szczegóły dotyczące płatności
Formy płatności
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (276 891)
Ten przedmiot (1)
Wszystkie przedmioty (276 891)
3***a (1561)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Fantastic service!
Fast delivery, carefully and securely packaged and, a perfect condition book. Thank you.
3***3 (1481)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Perfect
2***o (809)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Excellent book , mint condition
y***y (254)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Lovely book. Very well priced. Many thanks.