Sprzedawca zakończył tę ofertę sprzedaży w dniu Pt, 31 maj o 04:36, ponieważ w treści oferty był błąd.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

= ok. 1755 Frankenthal Ecuelle Bowl & Cover z gałkiem jabłka, twarda pasta porcelana

Tekst oryginalny
= c. 1755 Frankenthal Ecuelle Bowl & Cover w. Apple Knob, Hard-paste Porcelain
Stan:
nie podano
Good/Very Good overall. Please see photos. All original. Minor flakes and roughness around the ... Zobacz więcejinformacji o stanie
Cena:
US $275,00
Około1 083,33 zł
Wysyłka:
US $15,19 (około 59,84 zł) Wysyłka standardowa. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Spring, Texas, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 7 cze a Śr, 12 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca, więc prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay.Dowiedz się więcejZarejestrowany jako prywatny sprzedawca
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 375356034335

Parametry przedmiotu

Uwagi sprzedawcy
“Good/Very Good overall. Please see photos. All original. Minor flakes and roughness around the ...
Style
Baroque & Rococo
Age
Pre-1800
Maker
Frankenthal
Material
Porcelain
Original/Reproduction
Original
Color
Multi-Color
Country/Region of Origin
Germany

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej