Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Książka kucharska holenderskiego piekarnika: 60 przepisów na jednego

Tekst oryginalny
The Dutch Oven Cookbook: 60 recipes for one
Stan:
Bardzo dobry
Dostępne: 6 / Sprzedane: 2
Cena:
US $17,49
Około69,94 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Standard Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Bridgeton, New Jersey, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 28 cze a Wt, 2 lip do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 386209229604
Ostatnia aktualizacja: 25-06-2024 20:35:37 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
ISBN
9781788793896
Book Title
Dutch Oven Cookbook : 60 Recipes for One-Pot Cooking
Publisher
Ryland Peters & Small
Item Length
9.2 in
Publication Year
2021
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.7 in
Author
Louise Pickford
Genre
Cooking, House & Home
Topic
Methods / General, General, Courses & Dishes / General
Item Weight
23.9 Oz
Item Width
7.5 in
Number of Pages
144 Pages

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Ryland Peters & Small
ISBN-10
1788793897
ISBN-13
9781788793896
eBay Product ID (ePID)
24050397688

Product Key Features

Book Title
Dutch Oven Cookbook : 60 Recipes for One-Pot Cooking
Number of Pages
144 Pages
Language
English
Publication Year
2021
Topic
Methods / General, General, Courses & Dishes / General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, House & Home
Author
Louise Pickford
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.7 in
Item Weight
23.9 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
7.5 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.589
Synopsis
60 Dutch oven recipes for casseroles, braises, pastas, rice dishes and more. A Dutch oven is an iconic piece of kitchenware, highly prized by all cooks from beginners to professionals. A thick-walled, seasoned cast-iron cooking pot, as to why it's called a Dutch oven, no one knows for sure. The most popular theory is that the 17th century Dutch were the first to use clay molds in favor of casting metal in sand, and this enabled smoother finishes for iron cookware. Regardless of its origins, by the 1920s, a well-known French brand (now synonymous with this lidded casserole) was supplying them to French restaurants specifically for cooking their most popular dish coq au vin. As a Dutch oven can be a costly investment piece, how do you make sure that you put yours hard to work? Easy--with this collection of 60 tried-and-tested recipes you can impress with classic dishes ranging from Beef Bourguignon and Slow-cooked Greek Lamb to One-pot Spanish Seafood Stew. But what you can cook in a Dutch oven is not limited to these European-style casseroles--you can also serve up comforting home-cooked favorites from Cajun Chicken Gumbo, Mac "n" Cheese, Short Ribs, Carnitas (Mexican Pulled Pork), and Spinach & Cheese Strata, plus discover exciting new recipes to expand your repertoire, including Kale & Squash Lasagne and Sriracha-braised Brisket and even a loaf of Dutch Oven Bread!, A Dutch oven is an iconic piece of kitchenware, highly prized by all cooks from beginners to professionals. A thick-walled, seasoned cast-iron cooking pot, as to why it's called a Dutch oven, no one knows for sure. The most popular theory is that the 17th century Dutch were the first to use clay moulds in favour of casting metal in sand, and this enabled smoother finishes for iron cookware. Regardless of its origins, by the 1920s, a well-known French brand (now synonymous with this lidded casserole) was supplying them to French restaurants specifically for cooking their most popular dish, coq au vin. As a Dutch oven can be a costly investment piece, how do you make sure that you put yours hard to work? Easy - with this collection of 65 tried-and-tested recipes you can impress with well-known classics from Beef Bourguignon and Slow-cooked Greek Lamb to One-pot Spanish Seafood Stew. But what you can cook in a Dutch oven is not limited to these familiar dishes - you can also prepare home-cooked comforts ranging from Cajun Chicken Gumbo, Mac 'n' Cheese, Short Ribs, Carnitas (Mexican Pulled Pork) and Spinach & Cheese Strata, plus discover exciting new recipes to expand your repertoire, including Kale & Squash Lasagne and Sriracha- braised Brisket and even a loaf of Dutch Oven Bread!
LC Classification Number
TX840.D88
ebay_catalog_id
4

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Book Outlet LLC
Michael Shmuely
540 N. Laurel St
08302 Bridgeton, NJ
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.oohay@1teltuokoob
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
bookoutlet1

bookoutlet1

99,6% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 737 tys.
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0

Popularne kategorie z tego Sklepu

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (244 738)

n***1 (984)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatnie 6 miesięcy
Zakup potwierdzony
Awesome
o***k (726)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni rok
Zakup potwierdzony
Very nice! Just as described. Thank you!
Zobacz wszystkie opinie