|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Inżynieria żywności 2000 autorstwa Pedro Fito (angielska) książka w twardej oprawie

Tekst oryginalny
Food Engineering 2000 by Pedro Fito (English) Hardcover Book
Stan:
Nowy
Dostępne: 3
Cena:
US $126,24
Około499,11 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Fairfield, Ohio, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 15 cze a Cz, 27 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 386699976757
Ostatnia aktualizacja: 19-05-2024 13:12:45 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN-13
9780412088117
Book Title
Food Engineering 2000
ISBN
9780412088117
Series
Food Engineering Ser.
Publication Year
1995
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Food Engineering 2000
Author
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Enrique Ontega-Rodriguez, Pedro Fito
Item Length
9.3in
Publisher
Springer
Item Width
6.1in
Item Weight
63.5 Oz
Number of Pages
Xvii, 416 Pages

O tym produkcie

Product Information

The technical papers included in this book are based on the presentations made by the invited speakers of First Thero-American Conference on Food Engineering that was held at Universidade Estadual de Campinas, Sao Paulo, Brazil, from November 5-9,1995. This well attended meeting was organized to present recent advances and provide an adequate forum for developing a vision for future directions in food engineering education and research. In addition to the invited oral presentations, there were more than 300 volunteered contributions, most of these volunteered publications were published separately by the Valencia Polytechnic University. The first chapter of Food Engineering 2000, authored by Dr. Marcus Karel, deals with the history and future of food engineering. The following chapters, authored by an outstanding group of food engineers, focus on five major areas of current interest: physical properties of foods, new food processing technologies, modeling of food processing operations, food packaging, and food engineering education. The excellent quality of the Conference is clearly reflected in the articles included in this book. Some of them present the latest developments in a given field, while others effectively summarize the work done during the last few years.

Product Identifiers

Publisher
Springer
ISBN-10
0412088118
ISBN-13
9780412088117
eBay Product ID (ePID)
644343

Product Key Features

Author
Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Enrique Ontega-Rodriguez, Pedro Fito
Publication Name
Food Engineering 2000
Format
Hardcover
Language
English
Series
Food Engineering Ser.
Publication Year
1995
Type
Textbook
Number of Pages
Xvii, 416 Pages

Dimensions

Item Length
9.3in
Item Width
6.1in
Item Weight
63.5 Oz

Additional Product Features

Number of Volumes
1 Vol.
Lc Classification Number
Tx341-641
Table of Content
I Trends in Food Engineering.- 1 The History and Future of Food Engineering.- II Physical Properties of Foods.- 2 Microstructural and Imaging Analyses as Related to Food Engineering.- 3 Engineering Properties of Foods: Current Status.- 4 Rheological Properties of Fluid Foods: Recent Developments.- 5 Multilayer Sorption Isotherms.- 6 Thermal Properties in Food Sterilization.- 7 The Physical State and Quality of Cereal-Based Foods.- III Advances in Food Processing.- 8 Structural Changes in the Minimal Processing of Fruits: Some Effects of Blanching and Sugar Impregnation.- 9 The Study of Critical Variables in the Treatment of Foods by Pulsed Electric Fields.- 10 Minimally Processed High Moisture Fruit Products by Combined Methods: Results of a Multinational Project.- 11 Minimally Processed Foods: State of the Art and Future.- IV Modeling of Food Processing Operations.- 12 Salting of Manchego-Type Cheese by Vacuum Impregnation.- 13 Osmotic Dehydration: An Approach to the Modeling of Solid--Liquid Food Operations.- 14 Mass Transfer Modeling in Structured Foods.- 15 The Preparation of Software as an Educational Aid for Food Engineering Courses.- 16 Critical Points for On--Line Computer Simulation Control of the Canned-Food Sterilization Processes.- 17 Vision and Knowledge-Based Techniques in Raw Meat Classification for Cooked Ham Production.- V Food Packaging.- 18 High-Barrier Polymers for the Design of Food Packages.- 19 Trends in Food Packaging.- VI Food Engineering Education.- 20 Food Engineering Curricula: North American and Asian Perspectives.- 21 Human Resources Formation for Food Technology in Ibero-America.- 22 The Future of Food Engineering Education in Europe.
Copyright Date
1997
Topic
Food Science, Pharmacology, Industries / Food Industry
Lccn
96-041795
Dewey Decimal
664
Intended Audience
Scholarly & Professional
Dewey Edition
20
Illustrated
Yes
Genre
Technology & Engineering, Business & Economics, Medical

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Premier Books LLC
David Taylor
26C Trolley Sq
19806-3356 Wilmington, DE
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.liaterelgaednarg@yabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
grandeagleretail

grandeagleretail

98,3% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 2,7 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 024 028)

h***y (414)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Quick shipment. Item as described. Thanks so much!
o***h (1138)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
outstanding product and service
l***y (138)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Product as described by the seller. Fast shipping!