|Wystawione w kategorii:
Ten przedmiot sprzedał się w dniu Śr, 10 kwi o 01:38.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Chez Panisse Pasta, Pizza, & Calzone: A Cookbook (Chez Panisse Cookbook Libr...

Stan:
Do przyjęcia
Sprzedane za:
US $4,74
Około18,71 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Orem, Utah, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Śr, 12 cze a Cz, 20 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 386800475373
Ostatnia aktualizacja: 10-04-2024 18:55:54 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Do przyjęcia: Na książce widoczne są wyraźne ślady używania. Okładka lub oprawa może być uszkodzona, ...
Release Year
1995
ISBN
9780679755364
Book Title
Chez Panisse Pasta, Pizza, and Calzone : a Cookbook
Item Length
9.1 in
Publisher
Random House Publishing Group
Publication Year
1995
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
0.6 in
Author
Alice Waters
Genre
Cooking
Topic
Specific Ingredients / Pasta, Regional & Ethnic / Italian, Courses & Dishes / Pizza
Item Width
7.2 in
Item Weight
13.8 Oz
Number of Pages
224 Pages

O tym produkcie

Product Information

This classic cookbook brings together 87 recipes for pasta sauces and 36 pizza and calzone recipes, as well as tasty pasta doughs, such as buckwheat, red pepper and saffron. Featuring beautiful line drawings throughout, the book is a feast for the eyes as well as the palate. Alice Waters, whom Craig Claiborne has called"that great American rarity, a deservely celebrated native-born chef," gives us here the extraordinary pastas, pizzas, and calzones that she serves in her famous Chez Panisse restaurant in Berkley, California. Based on the freshest and best seasonal ingredients, every recipe is bursting with flavor and unexpected combinations. Inspired as much by Providence as by Italy, these recipes reveal Chez Panisse's strong Mediterranean affinities, not only in the choice of ingredients, but also in the combinations that make them so tantalizing. Chez Panisse Pasta, Pizza & Calzone will send cooks from the garden to the kitchen, rejoicing in the bounty of nature and in miraculous transformations of fresh, beautiful ingredients into tantalizing meals. Praise for Chez Panisse Pasta, Pizza & Calzone "After reading Alice Water's new book, I'm ready to proclaim her a culinary oracle. She dazzles me-the things she does with garden-fresh ingredients, the unexpected and wonderful results she obtains. This is a glorious book by a great chef." -Paula Wolfert "These recipes are fun to read, a good combination of the tried and true and the extrasensory perception that is almost a trademark of Alice's cooking. I especially like havuing the four seasonal sections in which the accent is on what is fresh then. The fruits and herbs and everything else that goes on the table are of that one special time in the year." -M.F.K. Fisher "Pizza? What an odd, ordinary thing for one of America's most respected establishments to put on the menu. When the pizza came and I tasted it, I saw what Alice Waters was about- the ordinary made extraordinary by the use of fine unusual ingredients-in this case girolles in a general creaminess, spiked with a little Parmesan and onion-put together by a skillful and unusual taste." -Jane Grigson

Product Identifiers

Publisher
Random House Publishing Group
ISBN-10
0679755365
ISBN-13
9780679755364
eBay Product ID (ePID)
182541

Product Key Features

Book Title
Chez Panisse Pasta, Pizza, and Calzone : a Cookbook
Author
Alice Waters
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Pasta, Regional & Ethnic / Italian, Courses & Dishes / Pizza
Publication Year
1995
Genre
Cooking
Number of Pages
224 Pages

Dimensions

Item Length
9.1 in
Item Height
0.6 in
Item Width
7.2 in
Item Weight
13.8 Oz

Additional Product Features

Reviews
"After reading Alice Water's new book, I'm ready to proclaim her a culinary oracle. She dazzles me--the things she does with garden-fresh ingredients, the unexpected and wonderful results she obtains. This is a glorious book by a great chef." --Paula Wolfert "These recipes are fun to read, a good combination of the tried and true and the extrasensory perception that is almost a trademark of Alice's cooking. I especially like havuing the four seasonal sections in which the accent is on what is fresh then. The fruits and herbs and everything else that goes on the table are of that one special time in the year." --M.F.K. Fisher "Pizza? What an odd, ordinary thing for one of America's most respected establishments to put on the menu. When the pizza came and I tasted it, I saw what Alice Waters was about: the ordinary made extraordinary by the use of fine unusual ingredients--in this case girolles in a general creaminess, spiked with a little Parmesan and onion--put together by a skillful and unusual taste." --Jane Grigson
Target Audience
Trade

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

OnTimeBooks

OnTimeBooks

96,6% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 66 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.8
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (14 538)

j***b (403)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great
Zobacz wszystkie opinie