|Wystawione w kategorii:
Sprzedawca zakończył tę ofertę sprzedaży w dniu Pn, 26 lut o 17:09, ponieważ przedmiot nie był już dostępny.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

The Williams-Sonoma Baking Book: Esse- hardcover, 9781603201070, Williams-Sonoma

Stan:
Dobry
Cena:
US $6,50
Około26,01 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Standard Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Houston, Texas, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pn, 13 maj a Śr, 15 maj do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 386803677939
Ostatnia aktualizacja: 26-02-2024 10:51:46 CET Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry: Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są ...
ISBN
9781603201070
Book Title
Williams-Sonoma Baking Book : Essential Recipes for Today's Home Baker
Item Length
10in
Publisher
Oxmoor House, Incorporated
Publication Year
2010
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.5in
Author
Williams-Sonoma Staff
Genre
Cooking
Topic
General, Methods / Baking
Item Width
8.5in
Item Weight
58.4 Oz
Number of Pages
416 Pages

O tym produkcie

Product Information

Nothing evokes the comforts of home better than freshly baked treats straight from the oven. But too many home cooks believe they don't have the time to bake except for the occasional special dessert. If you are one of them, this comprehensive baking collection, with nearly 400 recipes for everything from homespun favorites and bake-shop sweets to popular restaurant-style desserts, is guaranteed to change your mind. In this inspired book, you will find recipes that both fit into your busy schedule and suit nearly every occasion, from quick dessert for weeknight suppers to fancy cakes for holiday tables. Whether you are dreaming of buttery shortbread for an afternoon snack, a luscious berry pie for a midsummer get-together, a buche de Noel for a Christmas Day buffet, or a batch of rolls for Sunday supper, you will discover how to make it in these pages. The recipes are organized into eight comprehensive chapters: Cookies and Bars; Muffins and Quick Breads; Coffee Cakes, Scones, and Biscuits; Cakes and Tortes; Pies and Tarts; Yeasted Breads; Fruit Desserts; and Custards and Egg Dishes. Each chapter provides an array of flavor options to match the seasons and to accommodate a variety of tastes. Every recipe includes a photograph of the finished dish, so you can see how it will look, as well as photographs illustrating key baking task, ingredients, and/or equipment. Classics enjoyed by adults and kids alike are here, such as lemon bars, chocolate-studded cookies, blueberry muffins with brown-sugar topping, buttermilk biscuits, birthday cake with fudge frosting, pumpkin pie, and country-style cinnamon rolls. Detailed directions for baking chocolate cupcakes, bagels, and madeleines make these typical bakery specialties easy to prepare at home. A large selection of recipes for special occasions, such as almond-flecked chocolate cake with caramel sauce, pear torte with fresh ginger, and cherry cheesecake with a biscotti crust, provides plenty of ideas for holiday and dinner-party tables. Rounding out the book are dozens of recipes for savory baked items, from Roquefort-laced popovers and goat cheese muffins to olive bread and mushroom quiche. An extensive reference section at the end of the book includes basic recipes, such as pie and tart doughs, dessert sauces and glazes, and cake frostings and fillings. Also included is a tips-and-techniques primer, with photographed step-by-step instructions on everything from rolling out pie dough, making decorative crusts, and frosting a cake to kneading bread dough in a stand mixer. Cooking and ingredient charts and a comprehensive glossary complete the section. With The Williams-Sonoma Baking Book on your kitchen shelf, you will find yourself baking more often, with results that are always both delicious and rewarding.

Product Identifiers

Publisher
Oxmoor House, Incorporated
ISBN-10
1603201076
ISBN-13
9781603201070
eBay Product ID (ePID)
79796494

Product Key Features

Book Title
Williams-Sonoma Baking Book : Essential Recipes for Today's Home Baker
Author
Williams-Sonoma Staff
Format
Hardcover
Language
English
Topic
General, Methods / Baking
Publication Year
2010
Genre
Cooking
Number of Pages
416 Pages

Dimensions

Item Length
10in
Item Height
1.5in
Item Width
8.5in
Item Weight
58.4 Oz

Additional Product Features

Grade from
Twelfth Grade
Grade to
College Graduate Student
Target Audience
Trade
Illustrated
Yes

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Booktrolls LLC
Patrick Higginbotham
9600 Bamboo Rd
77041 Houston, TX
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.erotskoobenilnoruoy@ecivresremotsuc
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Your Online Bookstore Company

Your Online Bookstore Company

99,1% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 3,4 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 026 625)

i***v (958)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Very nice book in good condition as described. Value priced and shipped fast. Thank you
Zobacz wszystkie opinie