|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Jang: Dusza koreańskiego gotowania (ponad 60 przepisów z Gochujang, Doen

Tekst oryginalny
Jang: The Soul of Korean Cooking (More than 60 Recipes Featuring Gochujang, Doen
Stan:
Nowy
Dostępne: 3
Cena:
US $31,38
Około126,12 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Fairfield, Ohio, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 9 maj a Pn, 20 maj do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 386826689920
Ostatnia aktualizacja: 08-04-2024 04:35:50 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN-13
9781648291869
Type
Does not apply
ISBN
9781648291869
Book Title
Jang : the Soul of Korean Cooking (More than 60 Recipes Featuring Gochujang, Doenjang, and Ganjang)
Item Length
10.7in
Publisher
Artisan
Publication Year
2024
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
0.8in
Author
Mingoo Kang
Genre
Cooking, House & Home
Topic
Individual Chefs & Restaurants, General, Methods / General, Regional & Ethnic / Asian
Item Width
7.7in
Item Weight
31.9 Oz
Number of Pages
216 Pages

O tym produkcie

Product Information

In the first book on the subject in English, South Korea's best chef shows readers how to cook with jangs--the sauces that are the essential building blocks of all Korean cuisine. In the 60 home-cook-friendly dishes, he demystifies jangs while showing how they can be used to make both Korean and Western dishes more delicious. * Named a Best New Cookbook of Spring 2024 by Eater and Epicurious Like butter in French cooking or olive oil in Italian, jangs are the soul of Korean cuisine. These umami sauces are found in every meal, from soups and stews, to salads, marinades, and even desserts, adding depth and complexity to every dish. The foundation of the three main jangs--gochujang, doenjang, or ganjang--is simple. Soybeans, water, and salt are dried, aged, and fermented in earthenware pots, extracting flavor from their environment and slowly blossoming into intensely flavored jangs. Few understand these ingredients better than chef Mingoo Kang, who has dedicated his Seoul restaurant to the exploration of jangs. In his first cookbook, Kang expertly weaves jangs' history and methods into 60 accessible recipes to bring the sauces to life. Dishes like Fish Dumplings and Gang-Doenjang Bibimbap showcase the sauces' traditional Korean roots, while Western-inspired recipes like Doenjang Crème Brulee and Ssamjang Cacio e Pepe reinvent favorite meals. Through artisan profiles, sidebars, and step-by-step photographs, Jang uncovers one of the culinary world's best-hidden secrets.

Product Identifiers

Publisher
Artisan
ISBN-10
1648291864
ISBN-13
9781648291869
eBay Product ID (ePID)
19061842378

Product Key Features

Book Title
Jang : the Soul of Korean Cooking (More than 60 Recipes Featuring Gochujang, Doenjang, and Ganjang)
Author
Mingoo Kang
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Individual Chefs & Restaurants, General, Methods / General, Regional & Ethnic / Asian
Publication Year
2024
Genre
Cooking, House & Home
Number of Pages
216 Pages

Dimensions

Item Length
10.7in
Item Height
0.8in
Item Width
7.7in
Item Weight
31.9 Oz

Additional Product Features

As Told to
David Stein, Joshua, Cho, Nadia
Lc Classification Number
Tx360.K6k37 2024
Reviews
"It's crazy to me that there hasn't been a book like this before. Jangs, and not just gochujang, should be in every kitchen in America."-- David Chang
Table of Content
Foreword by Eric Ripert Introduction The History of Jang How Jang Is Made How to Use This Book The Korean Pantry Jang Variations Ganjang Jangajji (Preserved Vegetables in Jang) Angelica Namul Steamed Zucchini Dubu Endive Salad with Sesame Ganjang Dressing Kong Guksu (Chilled Soybean Noodle Soup) Miyeok Guk (Seaweed Soup) Mandu Jeongol (Dumpling Hotpot) Asparagus Bibimbap Stir-Fried Tteokbokki with Mushrooms Japchae Ganjang Ragù Fish Mandu Seafood Scallion Pancake with Pickled Onions Ganjang-Marinated Shrimp Mackerel Jorim Galbijjim LA-Style Charcoal-Grilled Short Ribs Tteokgalbi (Short Rib Burgers) Yakbap Ganjang Granola Yogurt Artisan Profile: Amisan Sookti Doenjang Green Bean Namul Root Vegetable Salad Greek Barley Salad with Doenjang Vinaigrette Doenjang Hummus Cabbage and Beef Doenjang Jeongol Mussel Doenjang Soup Gang Doenjang Bibimbap Doenjang Jjajangmyeon Ssamjang Cacio e Pepe Steamed Fish with Doenjang Béarnaise Dover Sole with Doenjang Caper Sauce BBQ-Glazed Chicken with Doenjang Risotto Pork Belly with Quick Radish Kimchi Doenjang BBQ Lamb with Couscous Almond Doenjang Croissant Doenjang Vanilla Crème Brûlée Brie with Doenjang Compote Artisan Profile: Mcgguroom Gochujang Cucumber Muchim Stir-Fried Dried Anchovies Crudité with Korean Ranch Dressing Gochujang Jjigae (Gochujang Stew) Dakbokkeumtang (Spicy Chicken Stew) Beef Tartare Bibimbap Kimchi Fried Rice with Coleslaw Kimchi Bibim Guksu (Kimchi Noodle Soup) Seafood Platter with Jang Accoutrements Snapper Crudo with Chogochujang Dressing Seared Scallop with Spicy Spinach Salad Korean Fried Chicken Gochujang BBQ Cookout Gochujang-Marinated Stir-Fried Pork Gochujang Pulled Pork Sandwich Gochujang Chocolate Mousse Artisan Profile: Jangbonga Resources Acknowledgments Index
Lccn
2023-033565
Intended Audience
Trade

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Premier Books LLC
David Taylor
26C Trolley Sq
19806-3356 Wilmington, DE
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.liaterelgaednarg@yabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
grandeagleretail

grandeagleretail

98,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 2,7 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 022 009)

n***a (1032)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
*
n***i (13)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
It was exactly as described! Shipping was good too, didn’t take long. Would order from here again.
h***7 (40)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Ok so I ordered this item listed as having free shipping. It was listed at $43.54 with free shipping. Somehow I ended up being charged $65.52. Then after waiting 3 weeks and having absolutely no tracking information I spoke with the seller who agreed to send a replacment, but despite charging me extra money was unwilling to ship that replacment in a way that wouldn't take atleast 3 more weeks. Ultimately this was a complete waste of time and the seller is not one that I would recommend.