|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Owoce morza: Ocean na talerz autorstwa Richarda Wilka (angielska) książka w twardej oprawie

Tekst oryginalny
Seafood: Ocean to the Plate by Richard Wilk (English) Hardcover Book
Stan:
Nowy
Dostępne: 3
Cena:
US $179,33
Około707,47 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Calgary, Alberta, Kanada
Dostawa:
Szacowana między Wt, 4 cze a Śr, 12 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 386884712091
Ostatnia aktualizacja: 02-05-2024 22:38:58 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN-13
9781138191860
Book Title
Seafood
ISBN
9781138191860
Series
Routledge Series for Creative Teaching and Learning in Anthropology Ser.
Publication Year
2018
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Seafood : Ocean to the Plate
Author
Lillian Brown, Shingo Hamada, Richard Wilk
Item Length
10in
Publisher
Routledge
Item Width
7in
Number of Pages
156 Pages

O tym produkcie

Product Information

Seafood draws on controversial themes in the interdisciplinary field of food studies, with case studies from different eras and geographic regions. Using familiar commodities, this accessible book will help students understand cutting-edge issues in sustainability and ask readers to think about the future of an industry that has lain waste to its own resources. Examining the practical aspects of fisheries and seafood leads the reader through discussions of the core elements of anthropological method and theory, and the book concludes with discussions of sustainable seafood and current efforts to save what is left of marine ecosystems. Students will be encouraged to think about their own seafood consumption through project assignments that challenge them to trace the commodity chains of the seafood on their own plates. Seafood is an ideal book for courses on food and culture, economic anthropology, and the environment.

Product Identifiers

Publisher
Routledge
ISBN-10
1138191868
ISBN-13
9781138191860
eBay Product ID (ePID)
227742345

Product Key Features

Author
Lillian Brown, Shingo Hamada, Richard Wilk
Publication Name
Seafood : Ocean to the Plate
Format
Hardcover
Language
English
Series
Routledge Series for Creative Teaching and Learning in Anthropology Ser.
Publication Year
2018
Type
Textbook
Number of Pages
156 Pages

Dimensions

Item Length
10in
Item Width
7in

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx385
Table of Content
Series Forward Acknowledgments Prologue: Why Study Seafood? Chapter 1: Fish as Food: Healthy and Dangerous Chapter 2: The Environmental History of the Sea and Seafood Chapter 3: Tragedy or Treasury: Managing Fisheries Chapter 4: Industrialization, Markets and Globalization Chapter 5: Fish Transformers: the Rise of the Krabmeat Chapter 6: Feeding Our Appetites and Tastes Chapter 7: Seafood Ethics: Eating and Entertainment Chapter 8: Eco-labeled Seafood: Social Justice or Cooptation? Postscript: Preparing and Eating Seafood Glossary of fish names
Copyright Date
2018
Target Audience
College Audience
Topic
Sociology / General, Geometry / General, Specific Ingredients / Seafood
Lccn
2018-015291
Dewey Decimal
641.392
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes
Genre
Cooking, Mathematics, Social Science

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Premier Books LLC
David Taylor
26C Trolley Sq
19806-3356 Wilmington, DE
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.liaterelgaednarg@yabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
grandeagleretail

grandeagleretail

98,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 2,7 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 023 546)

b***s (885)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
good stuff
t***7 (594)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great read and informative.
1***a (415)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Excellent condition! Thank you