|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Blanc Mange: The Mysteries of the Kitchen Revealed, Blanc, Raymond, Used; Good B

Stan:
Dobry
Cena:
GBP 2,98
Około15,03 zł
Wysyłka:
GBP 5,19 (około 26,17 zł) Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: GL5 2TH, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Śr, 29 maj a Pt, 14 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Sprzedawca wysyła przedmiot w ciągu 3 dni po otrzymaniu rozliczonej płatności.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 14 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 386955100401
Ostatnia aktualizacja: 26-04-2024 18:23:34 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry: Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są ...
EAN
9780563370161
ISBN
0563370165
Publication Name
Blanc Mange: The Mysteries of the Kitchen Revealed
Publication Year
1994
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Blanc Mange
Item Height
246mm
Author
Raymond Blanc
Publisher
Ebury Publishing
Genre
Cookbooks
Item Width
189mm
Item Weight
1098g
Number of Pages
320 Pages

O tym produkcie

Product Information

Raymond Blanc, one of the masters of French cuisine, reveals the culinary secrets that can make you a successful home cook, by demonstrating how and why ingredients react in certain ways. Over 80 recipes reflect the techniques highlighted in the book and show the reader how satisfying good cooking can be when you know how and why. Blanc tempts the palette with such dishes as: marinated red mullet in tomato and basil dressing; asparagus with lemon sabayon; fillet of monkfish with herb crust and lemon butter; duck breasts with blackcurrants, apple, cherry and cinnamon sauce; roasted pheasant with bread sauce; and iced pineapple and kirsch biscuit with pineapple sunflowers and apple and calvados mousse. A range of sauces and stocks is included as a base to a variety of recipes which cover starters, main courses, breads, ice-cream and preserves. Blanc Mange also aims to be a practical reference book that offers sound advice and explanations for why some dishes can go wrong, and how they can be improved. Blanc guides the reader to a better understanding of ingredients and introduces basic food chemistry to clarify the processes at work. Many useful chemistry notes have been specially written by Professor Nicholas Kurti, a former professor of engineering science at Oxford University. Individual cooking techniques - such as roasting, poaching, and microwave cooking, as well as baking, mousse-making and souffle-making - are also explained; Blanc goes on to point out how the size and thickness of cooking utensils and the variety of ovens can affect cooking times and end results, suggesting how to overcome these variables.

Product Identifiers

Publisher
Ebury Publishing
ISBN-13
9780563370161
eBay Product ID (ePID)
87174312

Product Key Features

Book Title
Blanc Mange
Author
Raymond Blanc
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
1994
Genre
Cookbooks
Number of Pages
320 Pages

Dimensions

Item Height
246mm
Item Width
189mm
Item Weight
1098g

Additional Product Features

Title_Author
Raymond Blanc
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Bluebell Abbey Limited
Andrew FitzGerald
Unit A, Mill Place Two
90 Bristol Road
Gloucester
Gloucestershire
GL1 5SQ
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT13318117020
:liam-Eku.oc.yebballebeulb@reltubeht
Numer VAT (NIP):
  • GB 242692990
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 10155216
Wystawiam faktury VAT.
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
The Cotswold Library

The Cotswold Library

99,5% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 2,3 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (834 873)

0***0 (240)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Book rather dirty but still readable.
e***z (79)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
My favourite book from 1960's.
t***t (218)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great Service