Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
Fish Butchery: Mastering The Catch, Cut And Craft by Josh Niland Hardcover Book
US $38,95
Około148,99 zł
Stan:
Nowy
Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby poznać więcej szczegółów, zobacz aukcję sprzedającego.
Dostępne: 3Sprzedane: 7
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping.
Znajduje się w: Fairfield, Ohio, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 26 wrz a Wt, 1 paź do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 394846130406
Ostatnia aktualizacja: 02-08-2024 02:11:38 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN-13
- 9781743799192
- Type
- Does not apply
- ISBN
- 9781743799192
- Book Title
- Fish Butchery : Mastering the Catch, Cut, and Craft
- Publisher
- Hardie Grant Books
- Item Length
- 11.4 in
- Publication Year
- 2023
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Illustrator
- Yes
- Item Height
- 1.2 in
- Genre
- Cooking, Technology & Engineering
- Topic
- Individual Chefs & Restaurants, Specific Ingredients / Seafood, Fisheries & Aquaculture
- Item Weight
- 51.6 Oz
- Item Width
- 8.8 in
- Number of Pages
- 272 Pages
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
Premier Books LLC
David Taylor
26C Trolley Sq
19806-3356 Wilmington, DE
United States
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma