Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
Authentic Japanese Cuisine for Beginners-Sabi Shinojima
GBP 15,25
Około77,69 zł
Stan:
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone.
Znajduje się w: South East, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 394973669758
Ostatnia aktualizacja: 22-09-2024 12:27:59 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN
- 9784889960884
- Publication Year
- 2002
- Format
- Paperback
- Language
- English
- Book Title
- Authentic Japanese Cuisine for Beginners
- Item Height
- 199mm
- Publisher
- Japan Publications Trading Co
- Topic
- Food
- Item Width
- 191mm
- Number of Pages
- 118 Pages
O tym produkcie
Product Information
Have you ever tried to make tempura but been dismayed by the soggy result? In this handy full-colour guide, you will discover the simple steps that professional chefs use to attain the perfect texture for every dish and bring out the full depth of flavour in each ingredient. The seventy recipes in this volume are presented in full colour, supplemented by full-colour photographs of four, five, or more of the stops needed to prepare the dish perfectly. The key step - the professional's touch - for recipes is highlighted for quick reference. Organised by method of preparation, the recipes include simmered dishes, elegant soups, rice dishes, noodle platters, custard-style egg dishes, seafood dishes, deep-fried and pan-fried dishes, and crisp marinated vegetable dishes. Fundamental techniques of Japanese cooking, such as making stock, blanching vegetables, steaming rice, handling fried foods, and grilling fish, are included in each section, with illustrations for every step.
Product Identifiers
Publisher
Japan Publications Trading Co
ISBN-13
9784889960884
eBay Product ID (ePID)
87853738
Product Key Features
Book Title
Authentic Japanese Cuisine for Beginners
Format
Paperback
Language
English
Topic
Food
Publication Year
2002
Number of Pages
118 Pages
Dimensions
Item Height
199mm
Item Width
191mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
Japan
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
Wrap Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4, AwesomeBooks
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Numer VAT (NIP):
- GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
- 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
- 03800600
Popularne kategorie z tego Sklepu
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (1 888 789)
- d***e (86)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyGreat seller would deal with again! And fast delivery!
- 1***i (1241)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyGreat thanks
- j***s (23075)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonySUPER FAST DELIVERY, BOOK IN VGC. THANKS ALOT