|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Żłób Gwardii: Sztuka i rzemiosło zimnej kuchni, Instytut Kulinarny

Tekst oryginalny
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen , The Culinary Institute of
Stan:
Dobry
Cena:
US $6,47
Około25,87 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Imperial, Missouri, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 10 maj a Pn, 13 maj do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 395188658854

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry: Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są ...
ISBN
9780471323679
Book Title
Garde Manger : the Art and Craft of the Cold Kitchen
Item Length
11.1in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Publication Year
1999
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.1in
Author
Culinary Institute of America (Cia) Staff
Genre
Cooking
Topic
Methods / Quantity, Methods / General, Courses & Dishes / General
Item Width
8.8in
Item Weight
57 Oz
Number of Pages
488 Pages

O tym produkcie

Product Information

The Culinary Institute of America's complete and contemporary guide to garde manger can help anyone master the art of cold food preparation. Combining clear, illustrated explanations of basic methods in full colour with over 400 recipes, it covers sausages, cured and smoked foods, terrines, pates, galantines, and roulades as well as sandwiches, salads, cold sauces and soups, hors d'oeuvres, appetisers, and condiments.

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471323675
ISBN-13
9780471323679
eBay Product ID (ePID)
184636

Product Key Features

Book Title
Garde Manger : the Art and Craft of the Cold Kitchen
Author
Culinary Institute of America (Cia) Staff
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Methods / Quantity, Methods / General, Courses & Dishes / General
Publication Year
1999
Genre
Cooking
Number of Pages
488 Pages

Dimensions

Item Length
11.1in
Item Height
1.1in
Item Width
8.8in
Item Weight
57 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx830.G37 2000
Table of Content
The History of the Garde Manger. Cold Sauces and Cold Soups. Salads. Sandwiches. Cured and Smoked Foods. Sausage. Terrines, PtÉs, Galantines, and Roulades. Cheese. Hors d2Oeuvre. Appetizers. Condiments, Crackers, and Pickles. Basic Recipes. Glossary. Bibliography. Resource List. Recipe Index. Subject Index. Books From The Culinary Institute of America.
Copyright Date
1999
Lccn
98-029510
Dewey Decimal
641.7/9
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Gently Loved Books

Gently Loved Books

99,6% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 528 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (124 878)

b***1 (794)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
order shipped promptly and arrived as advertised
c***v (511)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Shipping was great!
e***s (4727)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Thanks, just what I wanted.