Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Spelt Healthy!: Quality Whole Food Cooking and Baking with Spelt

Stan:
Bardzo dobry
Cena:
GBP 15,76
Około80,51 zł
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: South East, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 395214737660
Ostatnia aktualizacja: 21-06-2024 18:51:58 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
ISBN
9780977463558
Publication Year
2007
Format
Paperback
Language
English
Book Title
Spelt Healthy!: Quality Whole Food Cooking and Baking with Spelt
Item Height
230mm
Author
Marsha Cosentino
Publisher
Autumun Rose Press
Topic
Cooking by Ingredient
Item Width
185mm
Number of Pages
444 Pages

O tym produkcie

Product Information

Finalist in the 2007 Nautilus Awards. A 'go-to' cooking and baking guide, this reference demonstrates how to use whole-grain spelt in all its forms. Containing over 200 recipes - all keyed by blood-type diet notations - in an easy-to-follow, 1-2-3 format, the cookbook provides guidelines and illustrations for the creation of a wide range of dishes, including bagels, biscuits, bread, calzones, pizza, and waffles. Beginning with an introduction to the ancient grain, the text examines spelt's heritage, composition, nutritional benefits, and appeal for those suffering from diabetes, food allergies, gluten intolerance, and other food sensitivities. A 'Knead to Know' section presents tips on techniques for cooking and baking with spelt, such as how to measure and 'fluff' the flour, gauge rising times and consistency of the dough, and test for readiness. Using the handy conversion tables, readers will also learn how to adapt their favorite recipes to substitute spelt for wheat.

Product Identifiers

Publisher
Autumun Rose Press
ISBN-13
9780977463558
eBay Product ID (ePID)
89355186

Product Key Features

Book Title
Spelt Healthy!: Quality Whole Food Cooking and Baking with Spelt
Author
Marsha Cosentino
Format
Paperback
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient
Publication Year
2007
Number of Pages
444 Pages

Dimensions

Item Height
230mm
Item Width
185mm

Additional Product Features

Title_Author
Marsha Cosentino
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Wrap Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4, AwesomeBooks
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT60358080080
:liam-Emoc.skoobemosewa@yabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
  • 03800600
awesomebooksuk

awesomebooksuk

99,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 4,1 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 836 965)

t***s (877)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Thank you my purchase has arrived safely. Great service. Accurate description. Happy ebayer.
r***c (1218)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Excellent, many thanks
2***2 (1542)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
As advertised and arrived quickly.