Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
Milk Proteins From Expression to Food Boland Singh Thompson Hardback
GBP 85,99
Około436,82 zł
Stan:
Nowy
Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby poznać więcej szczegółów, zobacz aukcję sprzedającego.
Dostępne: 2
Wysyłka:
GBP 33,98 (około 172,62 zł) Parcelforce Global Priority.
Znajduje się w: AL7 1AD, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Cz, 17 paź a Śr, 23 paź do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 395334904769
Ostatnia aktualizacja: 16-09-2024 06:06:37 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- BIC Subject Area 1
- Dairy farming [TVHF]
- BIC Subject Area 2
- Food & beverage technology [TDCT]
- BIC Subject Area 3
- Proteins [PSBC]
- ISBN
- 9780123740397
- Publication Name
- Milk Proteins: from Expression to Food
- Publisher
- Elsevier Science Publishing Co INC International Concepts
- Subject
- Engineering & Technology, Chemistry
- Series
- Food Science and Technology
- Publication Year
- 2008
- Type
- Textbook
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Item Height
- 246 mm
- Item Width
- 189 mm
- Item Weight
- 1160 g
- Number of Pages
- 552 Pages
O tym produkcie
Product Information
In recent years, there has been a great deal of progress in the understanding and management of milk proteins across the production chain. Milk Proteins takes a uniquely comprehensive look at those developments and presents them in a one-source overview. By providing a brief overview of each topic area, and then describing the most important recent advances therein, the field-to-table approach of this book provides specialists with new and directly relevant information in their own areas, along with information from complementary research fields, allowing them to contextualize their work within the larger pictures. At the same time it provides generalists with a complete overview and offers insights into topics for more in-depth reading. Covering areas that are receiving attention from people of many fields -- genomics, functional foods -- and including the latest research and developments in milk-protein phenomenon and interactions, this book will be an ideal resource for professionals and students alike.
Product Identifiers
Publisher
Elsevier Science Publishing Co INC International Concepts
ISBN-13
9780123740397
eBay Product ID (ePID)
91988948
Product Key Features
Series
Food Science and Technology
Publication Name
Milk Proteins: from Expression to Food
Format
Hardcover
Language
English
Subject
Engineering & Technology, Chemistry
Publication Year
2008
Type
Textbook
Number of Pages
552 Pages
Dimensions
Item Height
246 mm
Item Width
189 mm
Item Weight
1160 g
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Editor
Mike Boland, Harjinder Singh, Abby Thompson
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
PARTRAD LIMITED
Jonathan Parkins
10B Blenheim Court
Brownfields
Welwyn Garden City
Hertfordshire
AL7 1AD
United Kingdom
Freshly Printed Books is a trading name of Partrad Limited
Numer VAT (NIP):
- GB 428215114
Numer rejestracyjny (REGON):
- 14411598
Wystawiam faktury VAT.
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
- 14411598
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (637)
- n***a (110)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyGreat book & great delivery, thank you
- m***l (437)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyA*
- m***c (74)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyFull of info