|Wystawione w kategorii:
Ten przedmiot sprzedał się w dniu Wt, 30 kwi o 05:13.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Baking with Julia: Savor the Joys of Baking with America's Best Bakers

Stan:
Dobry
Sprzedane za:
US $5,40
Około21,38 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Standard Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Roanoke, Virginia, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 8 cze a Pn, 10 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 14 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 395372177661
Ostatnia aktualizacja: 01-05-2024 00:25:32 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Cały przychód netto zostanie przekazany organizacji Goodwill Industries of the Valleys

Goodwill Industries of the Valleys provides hope and opportunities to people with barriers to employment or independence. Providing a hand up, not a hand out for individuals with disabilities, ...
  • Oficjalna aukcja eBay for Charity. Dowiedz się więcej
  • Ta sprzedaż wspiera zweryfikowanego partnera non profit.

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry: Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są ...
ISBN
9780688146573
Book Title
Baking with Julia : Sift, Knead, Flute, Flour, and Savor...
Item Length
8.3in
Publisher
HarperCollins
Publication Year
1996
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.2in
Author
Julia Child
Genre
Cooking
Topic
General, Methods / Baking
Item Width
11.3in
Item Weight
61.4 Oz
Number of Pages
512 Pages

O tym produkcie

Product Information

Baking with Julia Nothing promises pleasure more readily than the words "freshly baked." And nothing says magnum opus as definitively as Baking with Julia , which offers the dedicated home cook, whether a novice or seasoned veteran, a unique distillation of the baker's art. Baking with Julia is not only a book full of glorious recipes but also one that continues Julia's teaching tradition. Here, basic techniques come alive and are made easily comprehensible in recipes that demonstrate the myriad ways of raising dough, glazing cakes, and decorating crusts. This is the resource you'll turn to again and again for all your baking needs. With Baking with Julia in your cookbook library, you can become a master baker. And there's no better time to be baking than now. Quality baking today is more varied, more exciting, and simply more authentic than ever before. Baking with Julia celebrates this tremendous range with enticing recipes that marry sophisticated European techniques to American tastes and ingredients. With creative flair, napoleons are layered with tropical fruits, pumpkin and cranberries are kneaded into bread doughs, and a tart is topped with sweet stewed onions. Along the way, step-by-step photographs demonstrate the basic building blocks of the pastry and bread baker's repertoire, and from this firm foundation fancy takes flight. Baking with Julia presents an extraordinary assemblage of talent, knowledge, and artistry from the new generation of bakers whose vision is so much a part of this book. The list of contributors reads like a Who's Who of today's master bakers, including Flo Braker, Steve Sullivan, Marcel Desaulniers, Nick Malgieri, Alice Medrich, Nancy Silverton, Martha Stewart, and a host of bright new talents such as Jeffrey Alford and Naomi Duguid. With nearly two hundred recipes, and half as many pages of tantalizing full-color photographs, this incomparable kitchen companion goes far beyond what most cookbooks offer. More than fifty pages of illustrated reference sections define basic terms and techniques, and explain the hows and whys of batters and doughs to take you effortlessly through the essential techniques. If you've never made flaky pie crust, your first no-fail experience is at hand. If you've never baked bread, that most satisfying and sensual pleasure awaits the turn of a page. With recipes for breads, pastries, cookies, and cakes--from chocolate to cheesecake, from miniature gems to multi-tiered masterpieces--this cookbook is a total immersion experience in the wonder of home baking.

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins
ISBN-10
0688146570
ISBN-13
9780688146573
eBay Product ID (ePID)
205864

Product Key Features

Book Title
Baking with Julia : Sift, Knead, Flute, Flour, and Savor...
Author
Julia Child
Format
Hardcover
Language
English
Topic
General, Methods / Baking
Publication Year
1996
Genre
Cooking
Number of Pages
512 Pages

Dimensions

Item Length
8.3in
Item Height
1.2in
Item Width
11.3in
Item Weight
61.4 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx763.G654 1996
Copyright Date
1996
Lccn
96-023061
Dewey Decimal
641.815
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
21
Illustrated
Yes

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Goodwill Industries of the Valleys
Sarah Mix
310 1st St SW
Ste 1200
24011-1916 Roanoke, VA
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.syellavlliwdoog@xims
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Valleys_Books_andMore

Valleys_Books_andMore

99,1% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 501 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (163 144)

3***3 (127)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great seller. Book better than described! Thank you!
Zobacz wszystkie opinie