|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Philip Hasheide The Ultimate Guide to Butchering, Smokin (Paperback) (US IMPORT)

Another great item from Rarewaves USA | Free delivery!
Stan:
Nowy
Cena:
AU $56,28
Około146,88 zł
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: 60502, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 404165580141
Ostatnia aktualizacja: 09-05-2024 21:58:44 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Publication Name
The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and J
Title
The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and J
EAN
9781558329874
ISBN
9781558329874
Genre
Food & Drink
Release Date
29/10/2019
Release Year
2019
Country/Region of Manufacture
US
Item Length
178mm
UPC
9781558329874
Publication Year
2019
Format
Paperback
Language
English
Book Title
The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making
Item Height
229mm
Author
Philip Hasheider
Publisher
Harvard Common Press,U.S.
Topic
Cooking by Ingredient, Preserving
Item Width
178mm
Number of Pages
224 Pages

O tym produkcie

Product Information

Trust The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making to ensure you get the most out of your beef, pork, venison, lamb, poultry, and goat. Absolutely everything you need to know about how to dress and preserve meat is right here. From slaughtering, to processing, to preserving in ways like smoking, salting, and making jerky, author Philip Hasheider teaches it all in step-by-step instructions and illustrations,which guide you through the entire process: how to properly secure the animal and then safely and humanely transforming the meat into future meals for your family. Along the way, you'll learn about different cuts of meat and learn how to process them into different products, like sausages and jerky. The best meals are the ones you make yourself, why not extend this sentiment all the way to the meat itself?

Product Identifiers

Publisher
Harvard Common Press,U.S.
ISBN-13
9781558329874
eBay Product ID (ePID)
17046464053

Product Key Features

Book Title
The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making
Author
Philip Hasheider
Format
Paperback
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient, Preserving
Publication Year
2019
Number of Pages
224 Pages

Dimensions

Item Height
229mm
Item Width
178mm

Additional Product Features

Title_Author
Philip Hasheider
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Rarewaves USA
Kathryn Searle
10100 W Sample Rd
Ste 101
33065 Coral Springs, FL
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.asu-sevawerar@3kuyabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 864 1548 11
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
rarewaves-united

rarewaves-united

98,4% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,2 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.8
Komunikacja
4.9

Popularne kategorie z tego Sklepu

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (429 130)

o***3 (118)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Item was as described, well packaged and delivered promptly.
6***r (1339)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great thank you
9***c (8)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Impeccable