Zdjęcie 1 z 1
Philip Hasheide The Ultimate Guide to Butchering, Smokin (Paperback) (US IMPORT)
Another great item from Rarewaves USA | Free delivery!
Stan:
Wysyłka:
Znajduje się w: 60502, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
Kupuj bez obaw
Informacje o sprzedawcy
- 98,4% opinii pozytywnych
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 404165580141
Ostatnia aktualizacja: 09-05-2024 21:58:44 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- Publication Name
- The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and J
- Title
- The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and J
- EAN
- 9781558329874
- ISBN
- 9781558329874
- Genre
- Food & Drink
- Release Date
- 29/10/2019
- Release Year
- 2019
- Country/Region of Manufacture
- US
- Item Length
- 178mm
- UPC
- 9781558329874
- Publication Year
- 2019
- Format
- Paperback
- Language
- English
- Book Title
- The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making
- Item Height
- 229mm
- Publisher
- Harvard Common Press,U.S.
- Topic
- Cooking by Ingredient, Preserving
- Item Width
- 178mm
- Number of Pages
- 224 Pages
O tym produkcie
Product Information
Trust The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making to ensure you get the most out of your beef, pork, venison, lamb, poultry, and goat. Absolutely everything you need to know about how to dress and preserve meat is right here. From slaughtering, to processing, to preserving in ways like smoking, salting, and making jerky, author Philip Hasheider teaches it all in step-by-step instructions and illustrations,which guide you through the entire process: how to properly secure the animal and then safely and humanely transforming the meat into future meals for your family. Along the way, you'll learn about different cuts of meat and learn how to process them into different products, like sausages and jerky. The best meals are the ones you make yourself, why not extend this sentiment all the way to the meat itself?
Product Identifiers
Publisher
Harvard Common Press,U.S.
ISBN-13
9781558329874
eBay Product ID (ePID)
17046464053
Product Key Features
Book Title
The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making
Format
Paperback
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient, Preserving
Publication Year
2019
Number of Pages
224 Pages
Dimensions
Item Height
229mm
Item Width
178mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
Rarewaves USA
Kathryn Searle
10100 W Sample Rd
Ste 101
33065 Coral Springs, FL
United States
Numer VAT (NIP):
- GB 864 1548 11
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 404165580141
Ostatnia aktualizacja: 09-05-2024 21:58:44 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Wysyłka i obsługa
Sprzedawca nie wysyła do: Stany Zjednoczone
Lokalizacja przedmiotu:
60502, Stany Zjednoczone
Wysyłka do:
Cały świat
Wykluczenia:
Afganistan, Arabia Saudyjska, Austria, Barbados, Bhutan, Białoruś, Brazylia, Brunei, Chile, Francja, Gujana Francuska, Gwadelupa, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Izrael, Jemen, Kanada, Laos, Libia, Martynika, Meksyk, Niemcy, Nowa Kaledonia, Polinezja Francuska, Południowa Afryka, Reunion, Rosja, Stany Zjednoczone, Szwajcaria, Ukraina, Wenezuela, Wielka Brytania, Włochy
Czas na wysłanie |
---|
Zwykle wysyłam przesyłkę w ciągu 6 dni roboczych po otrzymaniu rozliczonej płatności. |
Podatki |
---|
Podczas realizacji transakcji mogą zostać naliczone podatki. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej o płaceniu podatku za zakupy na eBay. |
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 404165580141
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 404165580141
Sprzedawca nalicza podatek od sprzedaży dla przedmiotów wysyłanych do następujących stanów:
Stan | Stawka podatku od sprzedaży |
---|
Warunki zwrotów
Po otrzymaniu przedmiotu skontaktuj się ze sprzedawcą w ciągu | Wysyłka zwrotna |
---|---|
30 dni | Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący |
Kupujący jest odpowiedzialny za opłacenie kosztów wysyłki zwrotnej.
Szczegóły warunków zwrotów |
---|
Zwroty są przyjmowane |
Szczegóły dotyczące płatności
Formy płatności
Popularne kategorie z tego Sklepu
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (429 130)
o***3 (118)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Item was as described, well packaged and delivered promptly.
6***r (1339)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great thank you
9***c (8)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Impeccable