|Wystawione w kategorii:
Skończył się zapas tego przedmiotu.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Czekolada belgijska: generacja fasoli do baru autorstwa Pierre'a Marcoliniego: używana

Tekst oryginalny
Belgian Chocolate: Bean-To-Bar Generation by Pierre Marcolini: Used
Stan:
Dobry
Cena:
US $37,15
Około152,03 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Standard Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Sparks, Nevada, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 22 cze a Cz, 27 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 404306622536
Ostatnia aktualizacja: 24-05-2024 12:56:40 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry: Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są ...
Publication Date
2019-02-18
Pages
192
ISBN
9782390250722
Book Title
Belgian Chocolate
Item Length
11.1 in
Publisher
Lannoo N. V., Uitgeverij
Publication Year
2019
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.1 in
Author
P. Marcolini
Genre
Cooking, House & Home
Topic
Regional & Ethnic / European, Specific Ingredients / Chocolate, Courses & Dishes / Desserts, General
Item Width
7.8 in
Item Weight
0 Oz
Number of Pages
192 Pages

O tym produkcie

Product Information

Pierre Marcolini has selected 13 chocolatiers who work according to the bean-to-bar principle, an artisanal approach that focuses on the quality and source of the cacao beans and how they are prepared. These enthusiasts (plus Pierre Marcolini himself) explore their calling, describe how they work, and share three favourite recipes. Whether working for well-established companies or starting in the business, all these chocolatiers share the love of their work, the desire to transmit their know-how, the importance of values such as authenticity and quality, and the aspiration to innovate. Chocolatiers include Cédric De Taeye; Chocolatoa (Mario Vandeneede); Chocolatier M (David Maenhout); Darcis (Jean-Philippe Darcis); Deremiens (Francois Deremiens); Legast (Thibaut Legast et Patricia Forero); Marcolini (Pierre Marcolini); Mi Joya (Nicolas et Caroline de Schaetzen); Mike & Becky (Bjorn Becker and Julia Mikerova); Millesime Chocolat (Jean-Christophe Hubert); The Chocolate Line (Dominique Persoone); Van Dender (Herman Van Dender); Zuut (David Van Acker and Pieter De Volder). Technically advanced instructions for professionals are included. AUTHORS: Pastry chef, chocolatier, and Officer of the Order of Agricultural Merit, Pierre Marcolini is one of Belgium's most famous chocolatiers. He travels the world to select the best cocoa beans and has written extensively about chocolate. Michel Verlinden is a journalist specialising in gastronomy and arts. Alexandre Bibaut is a passionate photographer of gastronomic subjects. He divides his time between studio work and special outside projects. SELLING POINTS: * In this book for skilled amateurs and professionals, 13 chocolatiers talk about their work and share their favourite recipes * Includes technical references (origin of the beans, installation, machines, technical sheets) useful to the chocolatier in the making * Pierre Marcolini is one of Belgium's best-known chocolatiers, and is a pioneer in the bean-to-bar movement 250 colour images

Product Identifiers

Publisher
Lannoo N. V., Uitgeverij
ISBN-10
2390250726
ISBN-13
9782390250722
eBay Product ID (ePID)
19038607711

Product Key Features

Book Title
Belgian Chocolate
Author
P. Marcolini
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / European, Specific Ingredients / Chocolate, Courses & Dishes / Desserts, General
Publication Year
2019
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, House & Home
Number of Pages
192 Pages

Dimensions

Item Length
11.1 in
Item Height
1.1 in
Item Width
7.8 in
Item Weight
0 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx767.C5m363 2018
Target Audience
Trade
Lccn
2019-397854

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Alibris, Inc.
Rob Lambert
2560 9th St
Ste 215
94710-2565 Berkeley, CA
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.sirbila@90_skoob_flah
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
AlibrisBooks

AlibrisBooks

98,5% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,8 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
4.9
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (462 465)

s***s (405)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great seller and item. Shipping a bit long
a***m (2929)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
WONDERFUL DEAL AND FAST SHIPPING! THANKS!
p***t (155)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
The books (3 of them) arrived in great condition. I think the cardboard box that contained them was damaged in shipping. Thanks DHL and USPS. I was surprised to see that in the cover of one of the books, the original Monster Garage sticker was still included and unused. Definitely a bonus! Books are in very good lightly used condition. No musty odor or mold evidence. Good seller. I would buy from them again