|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Nowy Orlean Con Sabor Latino: Historia i pasja latynoskiego gotowania: Używane

Tekst oryginalny
New Orleans Con Sabor Latino: The History and Passion of Latino Cooking: Used
Stan:
Dobry
Cena:
US $12,43
Około49,96 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Standard Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Sparks, Nevada, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Śr, 8 maj a Pn, 13 maj do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 404333513601
Ostatnia aktualizacja: 03-04-2024 12:07:51 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry: Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są ...
Book Title
New Orleans Con Sabor Latino: The History and Passion of Latino C
Publication Date
2013-09-20
Pages
160
ISBN
9781617038952
Publication Year
2013
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
New Orleans Con Sabor Latino : the History and Passion of Latino Cooking
Author
Natalie Root, Adolfo Garcia, Zella Palmer Cuadra
Item Length
10in
Publisher
University Press of Mississippi
Item Width
10in
Item Weight
12.3 Oz
Number of Pages
160 Pages

O tym produkcie

Product Information

New Orleans con Sabor Latino is a documentary cookbook that draws on the rich Latino culture and history of New Orleans by focusing on thirteen New Orleanian Latinos from diverse backgrounds. Their stories are compelling and reveal what for too long has been overlooked. The book celebrates the influence of Latino cuisine on the food culture of New Orleans from the eighteenth century to the influx of Latino migration post-Katrina and up to today. From farmers' markets, finedining restaurants, street cart vendors, and home cooks, there isn't a part of the food industry that has been left untouched by this fusion of cultures. Zella Palmer Cuadra visited and interviewed each creator. Each dish is placed in historical context and is presented in full-color images, along with photographs of the cooks. Latino culture has left an indelible mark on classic New Orleans cuisine and its history, and now this contribution is celebrated and recognized in this beautifully illustrated volume. The cookbook includes a lagniappe (something extra) section of New Orleans recipes from a Latin perspective. Such creations as seafood paella with shrimp boudin, Puerto Rican po'boy ( jibarito ) with grillades, and Cuban chicken soup bring to life this delicious mix of traditional recipes and new flavors.

Product Identifiers

Publisher
University Press of Mississippi
ISBN-10
1617038954
ISBN-13
9781617038952
eBay Product ID (ePID)
159965286

Product Key Features

Author
Natalie Root, Adolfo Garcia, Zella Palmer Cuadra
Publication Name
New Orleans Con Sabor Latino : the History and Passion of Latino Cooking
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2013
Type
Textbook
Number of Pages
160 Pages

Dimensions

Item Length
10in
Item Width
10in
Item Weight
12.3 Oz

Additional Product Features

Reviews
" New Orleans con Sabor Latino is an intriguing guide to Latino-style southern hospitality. All the ingredients are there for a go-to book when you want your party to say 'mi casa es su casa.' As a fellow Latino chef in the South, I am inspired by Adolfo Garcia and others like him who combine heritage with a sense of place." --Anthony Lamas, executive chef/owner of Seviche in Louisville, Kentucky, Zella Palmer Cuadra captures the vibrant present of Latino cooking in New Orleans, which like all things in New Orleans, has become happily Creolized by the flavors of the city. Natalie Roots inviting photographs reflect the energy of the people and the complexity of the food. What is most important are the historical connections that Cuadra establishes to the Spanish colonial periodactually longer than the Frenchof the city, the shared Caribbean heritage, and the web of Latino influences on the food of New Orleans. Tasting New Orleans as a Caribbean, Latino, and American city is just another way to understand the many nuances that make the food of the city unique. Good context, representative people, excellent photos, and imaginative recipes: this book should be open on the counter in your kitchen.Elizabeth Williams, president and CEO of the SoFAB Institute (home of the Southern Food and Beverage Museum in New Orleans), lawyer, and author of New Orleans: A Food Biography, New Orleans con Sabor Latino is an intriguing guide to Latino-style southern hospitality. All the ingredients are there for a go-to book when you want your party to say mi casa es su casa.As a fellow Latino chef in the South, I am inspired by Adolfo Garcia and others like him who combine heritage with a sense of place.Anthony Lamas, executive chef/owner of Seviche in Louisville, Kentucky, "Zella Palmer Cuadra captures the vibrant present of Latino cooking in New Orleans, which like all things in New Orleans, has become happily Creolized by the flavors of the city. Natalie Root's inviting photographs reflect the energy of the people and the complexity of the food. What is most important are the historical connections that Cuadra establishes to the Spanish colonial period--actually longer than the French--of the city, the shared Caribbean heritage, and the web of Latino influences on the food of New Orleans. Tasting New Orleans as a Caribbean, Latino, and American city is just another way to understand the many nuances that make the food of the city unique. Good context, representative people, excellent photos, and imaginative recipes: this book should be open on the counter in your kitchen." --Elizabeth Williams, president and CEO of the SoFAB Institute (home of the Southern Food and Beverage Museum in New Orleans), lawyer, and author of New Orleans: A Food Biography
Copyright Date
2013
Target Audience
Scholarly & Professional
Topic
Regional & Ethnic / Central American & South American, Ethnic Studies / Hispanic American Studies, Regional & Ethnic / American / Southern States
Illustrated
Yes
Genre
Cooking, Social Science

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Alibris, Inc.
Rob Lambert
2560 9th St
Ste 215
94710-2565 Berkeley, CA
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.sirbila@90_skoob_flah
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
AlibrisBooks

AlibrisBooks

98,5% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,7 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
4.9
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (457 390)

-***o (33)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
The book was in good condition .
n***s (843)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Seller is highly recommended.
1***l (10)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
⭐️