Zdjęcie 1 z 10
MUKOITA I, TECHNIKI CIĘCIA: RYBY (JAPOŃSKA KULINARIA - twarda okładka–
Dostępny ostatni przedmiot
Stan:
Ostatnia sztuka / Sprzedane: 3
Wysyłka:
Znajduje się w: tokyo, Japonia
Dostawa:
Szacowana między Pn, 3 cze a Pn, 17 cze do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 60 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
Kupuj bez obaw
Informacje o sprzedawcy
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 404793854348
Ostatnia aktualizacja: 26-04-2024 14:03:03 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN-10
- 4908325065
- Publication Name
- Shuhari Initiative
- Type
- Hardcover
- ISBN
- 9784908325069
- Book Title
- Mukoita I, Cutting Techniques : Fish
- Item Length
- 10.5in
- Publisher
- Kodansha America, Incorporated
- Publication Year
- 2017
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Item Height
- 1.1in
- Genre
- Cooking
- Topic
- Regional & Ethnic / Japanese, Specific Ingredients / Seafood, Regional & Ethnic / Asian, Methods / Professional
- Item Width
- 8.5in
- Item Weight
- 44.5 Oz
- Number of Pages
- 256 Pages
O tym produkcie
Product Information
Covering the fundamentals of the subject and providing information that's necessary to understanding Japanese cuisine and its cultural context, MUKOITA I, CUTTING TECHNIQUES: FISH is the third volume in a definitive new series entitled, "The Japanese Culinary Academy's Complete Japanese Cuisine." Created by the renowned Japanese Culinary Academy, an organization dedicated to advancing Japanese cuisine throughout the world, the series is authoritative, comprehensive, and wide-ranging in scope. And although the books are targeted primarily to a professional readership, serious amateur chefs will also find them to be an invaluable resource.
Product Identifiers
Publisher
Kodansha America, Incorporated
ISBN-10
4908325065
ISBN-13
9784908325069
eBay Product ID (ePID)
237550111
Product Key Features
Book Title
Mukoita I, Cutting Techniques : Fish
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / Japanese, Specific Ingredients / Seafood, Regional & Ethnic / Asian, Methods / Professional
Publication Year
2017
Genre
Cooking
Number of Pages
256 Pages
Dimensions
Item Length
10.5in
Item Height
1.1in
Item Width
8.5in
Item Weight
44.5 Oz
Additional Product Features
Series Volume Number
3
Lc Classification Number
Tx747
Photographed by
Yamagata, Shuichi, Kuma, Masashi, Saito, AKIRA
Preface by
Murata, Yoshihiro
Table of Content
CONTENTS PREFACE Yoshihiro Murata, Director of JCA 6 Chapter 1 8 Introduction to Kiru (cutting) Techniques in Japanese Cuisine The Importance of Kiru Techniques for Serving Sashimi History of Japanese Cutting Techniques Hygiene and Regulations for Using Raw Ingredients in Japan How to Use Japanese Knives How to Take Care of Japanese Knives Chapter 2 32 Filleting Fish Knowing the Structure of Roundfish and Flatfish When Gutting and Filleting How to Strangle Fish When Using in Raw Dishes Filleting Red Sea Bream; Sample Dishes with Recipes Filleting Yellowtail; Sample Dishes with Recipes Filleting Bonito; Sample Dishes with Recipes Filleting Butterfish; Sample Dishes with Recipes Filleting Salmon; Sample Dishes with Recipes Chapter 3 104 Filleting Fish with Special Shapes Filleting Flounder; Sample Dishes with Recipes Filleting Bartail Flathead; Sample Dishes with Recipes Filleting Devil Stinger; Sample Dishes with Recipes Filleting Tilefish; Sample Dishes with Recipes Filleting Tiger Puffer; Sample Dishes with Recipes Regulations and Licenses for Filleting Puffer Filleting Soft-shelled Turtles; Sample Dishes with Recipes Filleting Monkfish; Sample Dishes with Recipes Filleting Carp; Sample Dishes with Recipes Filleting Tuna; Sample Dishes with Recipes Back Matter 242 Japanese Kitchen Utensils Used in the Book Basic Recipes Glossary Index Conversions Photo credits, etc. 176
Copyright Date
2017
Dewey Decimal
641.692
Intended Audience
Trade
Series
The Japanese Culinary Academy's Complete Japanese Cuisine Ser.
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 404793854348
Ostatnia aktualizacja: 26-04-2024 14:03:03 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Wysyłka i obsługa
Lokalizacja przedmiotu:
tokyo, Japonia
Wysyłka do:
Cały świat
Wykluczenia:
Skrytka pocztowa, APO/FPO, Afganistan, Afryka, Albania, Ameryka Południowa, Ameryka Środkowa i Karaiby, Andora, Arabia Saudyjska, Armenia, Azerbejdżan, Bahrajn, Bangladesz, Bermudy, Bhutan, Białoruś, Bośnia i Hercegowina, Brunei, Bułgaria, Chorwacja, Cypr, Czarnogóra, Estonia, Fidżi, Gibraltar, Grenlandia, Gruzja, Guam, Guernsey, Indie, Irak, Islandia, Jemen, Jersey, Jordania, Kambodża, Katar, Kazachstan, Kirgistan, Kiribati, Kuwejt, Laos, Liban, Litwa, Macedonia Północna, Makau, Malediwy, Malta, Mikronezja, Mongolia, Mołdawia, Nauru, Nepal, Niemcy, Niue, Nowa Kaledonia, Nowa Zelandia, Oman, Pakistan, Palau, Papua-Nowa Gwinea, Polinezja Francuska, Protektoraty USA, Rosja, Rumunia, Saint Pierre i Miquelon, Samoa Amerykańskie, Samoa Zachodnie, Serbia, Sri Lanka, Svalbard i Jan Mayen, Słowenia, Tadżykistan, Tonga, Turcja, Turkmenistan, Tuvalu, Ukraina, Vanuatu, Wallis i Futuna, Watykan, Wyspy Cooka, Wyspy Marshalla, Wyspy Salomona, Łotwa
Wysyłka i obsługa | Do | Usługa | Dostawa*Zobacz uwagi o dostawie |
---|---|---|---|
Bezpłatna wysyłka | Stany Zjednoczone | Economy Shipping from outside US | Szacowana między Pn, 3 cze a Pn, 17 cze do 43230 |
Czas na wysłanie |
---|
Zwykle wysyłam przesyłkę w ciągu 10 dni roboczych po otrzymaniu rozliczonej płatności. |
Podatki |
---|
Podczas realizacji transakcji mogą zostać naliczone podatki. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej o płaceniu podatku za zakupy na eBay. |
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 404793854348
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 404793854348
Sprzedawca nalicza podatek od sprzedaży dla przedmiotów wysyłanych do następujących stanów:
Stan | Stawka podatku od sprzedaży |
---|
Warunki zwrotów
Po otrzymaniu przedmiotu skontaktuj się ze sprzedawcą w ciągu | Zwrot pieniędzy zostanie dokonany jako | Wysyłka zwrotna |
---|---|---|
60 dni | Zwrot gotówki | Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca |
Sprzedawca jest odpowiedzialny za opłacenie kosztów wysyłki zwrotnej.
Szczegóły warunków zwrotów |
---|
Zwroty są przyjmowane |
Szczegóły dotyczące płatności
Formy płatności
Popularne kategorie z tego Sklepu
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (84)
u***n (138)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Happy shopper
s***a (132)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
nice kit
y***p (799)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Fast shipping, great seller!
To jest prywatna oferta sprzedaży, więc Twoja tożsamość nie zostanie ujawniona nikomu poza sprzedawcą.