Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
something to food about: Exploring Creativity with Innovative Chefs , Questlove
US $10,49
Około40,13 zł
lub Najlepsza oferta
Stan:
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Wysyłka:
Bezpłatnie USPS Media MailTM.
Znajduje się w: Milford, Delaware, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 26 wrz a Wt, 1 paź do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 404863645468
10% ze sprzedaży przedmiotu wesprze organizację Marine Toys for Tots Foundation
- Oficjalna aukcja eBay for Charity. Dowiedz się więcej
- Ta sprzedaż wspiera zweryfikowanego partnera non profit.
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN
- 9780553459425
- Book Title
- Something to Food about : Exploring Creativity with Innovative Chefs
- Publisher
- Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
- Item Length
- 10.7 in
- Publication Year
- 2016
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Illustrator
- Yes
- Item Height
- 0.9 in
- Genre
- Cooking, Photography
- Topic
- Individual Chefs & Restaurants, General, Photoessays & Documentaries, Essays & Narratives
- Item Weight
- 38.2 Oz
- Item Width
- 8.1 in
- Number of Pages
- 240 Pages
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma