|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Fermentowanie: marynaty, kimchi, kefir, kombucha, zakwas, ... (oprawa miękka)

Tekst oryginalny
Fermenting: Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, ... (paperback)
Stan:
Bardzo dobry
Dostępne: 2
Cena:
US $3,79
Około15,51 zł
Wysyłka:
US $3,99 (około 16,33 zł) Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: West Mifflin, Pennsylvania, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 20 cze a Pn, 1 lip do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 404967221264
Ostatnia aktualizacja: 10-06-2024 21:38:55 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
Artist
ExcelDna.Integration.ExcelEmpty
ISBN
9781615649907
Book Title
Fermenting : Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More!
Book Series
The Self-Sufficient Kitchen Ser.
Item Length
9.2 in
Publisher
Dorling Kindersley Publishing, Incorporated
Publication Year
2021
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.7 in
Author
Wardeh Harmon
Genre
Cooking, Science
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Seasonal, Chemistry / Industrial & Technical, Methods / Canning & Preserving
Item Width
7.7 in
Item Weight
17.8 Oz
Number of Pages
320 Pages

O tym produkcie

Product Information

Everything you need to master the age-old art of fermentation from home! From kombucha and kefir to sourdough and kimchi, this cookbook is your go-to guide for safe fermentation and discovering the science of probiotic foods. This newly revised edition covers the amazing health benefits of fermented foods and the techniques for safely fermenting food at home. It includes: - More than 100 recipes for ferments of all types, including beverages, cultured dairy, fermented grains, vegetable ferments, and much more - Helpful insights on the tools and techniques you'll need to know to safely create nearly any type of fermented food - Expert guidance from Wardeh Harmon on how fermentation works, how to troubleshoot common fermentation issues, and how to grow your own starters Fermented foods are currently experiencing a renaissance. People are discovering not only the health benefits of live-culture foods but also the true pleasure of creating their own fermentations at home. The diverse chapters in this recipe book cover everything from the history of fermentation to common fermentation recipes for vegetables, fruits, grains, and even alcoholic beverages. This authoritative guide features a wide range of DIY fermentation projects that allow you to progress from simple fermented condiments like chutneys and mayonnaise to more advanced techniques such as fermenting meats and fish. Fermenting will give you all the tools you need to start making your own delicious cultured food right away and help you ease into this exciting hobby! It's the perfect book for anyone who has thought about trying to ferment their own food.

Product Identifiers

Publisher
Dorling Kindersley Publishing, Incorporated
ISBN-10
1615649905
ISBN-13
9781615649907
eBay Product ID (ePID)
18050388858

Product Key Features

Book Title
Fermenting : Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More!
Author
Wardeh Harmon
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Seasonal, Chemistry / Industrial & Technical, Methods / Canning & Preserving
Book Series
The Self-Sufficient Kitchen Ser.
Publication Year
2021
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Science
Number of Pages
320 Pages

Dimensions

Item Length
9.2 in
Item Height
0.7 in
Item Width
7.7 in
Item Weight
17.8 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tp371.44
Target Audience
Trade
Lccn
2020-950766
Dewey Decimal
664.024
Dewey Edition
23

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

PLUMCIRCLE, LLC
Paul Thompson
4633 Buttermilk Hollow Rd
15122 West Mifflin, PA
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.elcricmulp@luap
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
plumcirclebooks

plumcirclebooks

99,9% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 876 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
4.9
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (387 732)

r***e (944)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great deals
k***u (528)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Item as described. Thank you!
d***p (2775)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Thanks, Larry!