|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Japanese Patisserie : Exploring the Beautiful and Delicious Fusion of East Me...

Stan:
Jak nowa
Dostępne: 3
Cena:
US $23,40
Około93,50 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Jessup, Maryland, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 18 maj a Cz, 30 maj do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 14 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 382721716565
Ostatnia aktualizacja: 10-05-2024 15:45:45 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Jak nowa: Książka wygląda jak nowa choć była czytana. Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych ...
ISBN
9781849758109
Book Title
Japanese Patisserie : Exploring the Beautiful and Delicious Fusion of East Meets West
Item Length
9.2in
Publisher
Ryland Peters & Small
Publication Year
2017
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
0.5in
Author
James Campbell
Genre
Cooking
Topic
Courses & Dishes / Cakes, Regional & Ethnic / Japanese, Courses & Dishes / Desserts, Regional & Ethnic / Asian
Item Width
7.5in
Item Weight
25.7 Oz
Number of Pages
176 Pages

O tym produkcie

Product Information

Stunning recipes for patisserie, desserts and savories with a contemporary Japanese twist. This elegant collection is aimed at the confident home-cook who has an interest in using ingredients such as yuzu, sesame, miso, and matcha. Stunning recipes for patisserie, desserts and savories with a contemporary Japanese twist. This elegant collection is aimed at the confident home-cook who has an interest in using ingredients such as yuzu, sesame, miso, and matcha. The concept of fusion in food can be magical--when cuisines and cultures collide, combining flavors, ingredients, and methods from around the world creates new classics, the best of which become staples in our everyday lives. Trends like Japanese Matcha in our lattes, Korean kimchi in our burgers and Thai Sriracha hot sauce on--well everything--prove that our love-in with Asian cuisine is thriving. Tokyo is now considered a food-forward city, currently boasting 15 three Michelin-starred restaurants (compared to France's 10). Over the past 20 years there has been a surge in celebrated French patisserie chefs moving to Japan to open fine patisseries. The art of French patisserie appeals very much to the Japanese culture--both share values of beauty, precision, and care within cooking. This book features 60 recipes, from reinvented classics to stunning Patisserie creations made achievable to the home-cook. The chapters will be broken into Small Cakes & Individual Patisserie, which will include Lemon & Yuzu Éclairs. Sweet Tarts will offer delights such as Miso Butterscotch Tarts and the Large Cakes & Gateaux section offers celebration cakes like a Matcha & Pistachio Opera. In the Desserts section find dinner party classics with Japanese twists such as White Sesame & Adzuki Cheesecake. The Cookies & Confectionery chapter is full of fun treats like Sesame Peanut Butter Cookies and a Green Tea chocolate candy bar. To finish, some mouth-watering savory recipes such as Panko Donuts stuffed with Pork Katsu. A flavor matrix will helpfully map key characteristics of Japanese ingredients.

Product Identifiers

Publisher
Ryland Peters & Small
ISBN-10
1849758107
ISBN-13
9781849758109
eBay Product ID (ePID)
228586849

Product Key Features

Book Title
Japanese Patisserie : Exploring the Beautiful and Delicious Fusion of East Meets West
Author
James Campbell
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Courses & Dishes / Cakes, Regional & Ethnic / Japanese, Courses & Dishes / Desserts, Regional & Ethnic / Asian
Publication Year
2017
Genre
Cooking
Number of Pages
176 Pages

Dimensions

Item Length
9.2in
Item Height
0.5in
Item Width
7.5in
Item Weight
25.7 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx773
Copyright Date
2017
Dewey Decimal
641.86
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Expert Trading Limited
John Boyer
9220 Rumsey Rd
Ste 101
21045-1956 Columbia, MD
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.secirpkoobtaerg@sredroyabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,2 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.8
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (340 656)

f***t (1046)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great sticker book: arrived quickly
a***e (460)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Thanks !!
r***i (1029)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Most generic book I've ever purchased. No pics, poorly printed book. Certainly not worth the extended shipping time or cost. This was not represented well.