Pomoc
Pomoc
Przeszukaj Pomoc Przeszukaj Pomocporady
Wpisz szukane słowo

Jak dodać użytkownika do zapamiętanych

Aby: Co musisz zrobić:

Dodać użytkownika do zapamiętanych

  1. Kliknij nazwę konta danego użytkownika.

  2. Na jego stronie profilowej kliknij przycisk Zapamiętaj.

Możesz też użyć łącza Zapamiętaj tego sprzedawcę w danej ofercie.

Gdy zapamiętasz sprzedawcę, jego oferty i przedmioty z utworzonych przez niego kolekcji będą dla Ciebie widoczne w feedzie na stronie głównej. Do zapamiętanych możesz dodać ogółem maks. 100 użytkowników i wyszukiwań.

Usunąć zapamiętanego użytkownika

  1. W lewym menu kliknij łącze Zapamiętani sprzedawcy.

  2. Najedź myszą na nazwę konta sprzedawcy > możesz usunąć go z listy lub dodać uwagę.

Kontakt z nami

Masz pytanie? Napisz do nas

 Kontakt z nami

Zapytaj użytkowników

Uzyskaj pomoc w Centrum odpowiedzi