Przejdź do głównej treści

HDZone

Sprzedane przedmioty: 128 tys.
1,6 tys. obserwujących
Skontaktuj się

Wszystkie przedmioty

O Sklepie

Lokalizacja: AustraliaUżytkownik od: 02 cze 2012Sprzedawca: hdzoneau

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0

Opinie sprzedawców (40 857)

p***p (752)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Super Fast Shipping Excellent Service AAAAA+ Thankyou.
2***_ (3)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
To Be Frank, This Is Very Low Quality. At the very least the controllers wireless functionality works at least 70% of the time, the other 30% involves frequent disconnecting.
y***y (177)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great communication and assistance with the seller. Simplecom Audio Extractor is working as expected after some assistance. Speedy delivery with express post. Thanks !
1***a (125)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
My Sony TV is very finicky when comes these devices but this is definitely one of the better ones I have tried. Quick postage and good price can’t ask for much more then that I would buy from this seller again.
e***e (250)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great product used it on Apple TV to listen to music through stereo amp
4***9 (156)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Fast delivery, no problems.